MEDIA

Big Brother: Ξέφυγαν τα πράγματα στο σπίτι - «Μ@@η τσ@@@α» (video)

Big Brother: Ξέφυγαν τα πράγματα στο σπίτι - «Μ@@η τσ@@@α» (video)

Big Brother: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραΐσα - Παρέμβαση του «Μεγάλου Αδερφού» μετά από σωματική και λεκτική βία

Στο live της Παρασκευής (23/10) στο σπίτι του Big Brother παρακολουθήσαμε ένα μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Ραΐσα Κόντι, με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ραΐσα μιλούσε με τον Παναγιώτη, πετώντας του διάφορες μπηχτές στην κουζίνα του σπιτιού.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία παρακολουθούσε τα όσα γινόντουσαν μίλησε έντονα στη Ραΐσα λέγοντας της: «Κλείστο το στόμα σου, δεν αντέχω». Η δεύτερη προσπάθησε να αποφύγει την έκρηξη, όταν όμως άκουσε την Άννα Μαρία να αναφέρει τη μητέρα της, τότε έγινε χαμός.

Αμέσως η Σοφία Δανέζη μπήκε ανάμεσά τους για να τις χωρίσει, καθώς η Ραΐσα έσπρωξε την Άννα Μαρία και άρχισε να τη βρίζει και με τη βοήθεια άλλων συμπαικτών, την έβαλαν στην αποθήκη τροφίμων για να ηρεμήσει.

Τα όσα έγιναν στο σπίτι του «Big Brother» προκάλεσαν την παρέμβαση του «Μεγάλου Αδερφού» ο οποίος φώναξε και τις δυο παίκτριες, ξεχωριστά στο δωμάτιο επικοινωνίας και τους έκανε έντονη παρατήρηση καθώς παραβίασαν τους κανόνες του σπιτιού περί λεκτικής και σωματικής βίας τονίζοντας τους ότι «ξεπέρασαν τα όρια» και πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι αντίστοιχο, θα πάρει δραστικές αποφάσεις.

Στο σπίτι μπήκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος κάλεσε τις παίκτριες για να συζητήσουν, όμως και πάλι είχαμε εντάσεις, με τον παρουσιαστή να μένει άναυδος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μάσκα παντού από σήμερα - Το παρασκήνιο της απόφασης για νέα αυστηρά μέτρα