MEDIA

Elif: Θύμα επίθεσης με μαχαίρι η Ρεϊχάν (photos)

Elif: Θύμα επίθεσης με μαχαίρι η Ρεϊχάν (photos)

Elif: Δραματικές  θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Η Ελίφ προστατεύει τη Ρεϊχάν λέγοντας ψέματα πως εκείνη πήρε το κολιέ από το δωμάτιο της Χουμεϊρά. Έτσι, η χαρά του Ταρίκ και της Βιλντάν πως απαλλάχθηκαν από την παρουσία της Ρεϊ­χάν κρατάει πολύ λίγο. Παρά την ομολογία όμως της Ελίφ, η Χουμεϊρά εξακολουθεί να κατηγορεί τη Ρεϊχάν λέγοντας πως εκείνη θα έβαλε την Ελίφ να πάρει το κολιέ. Ο Κερέμ έχει κουραστεί να ακούει τη Χουμεϊρά και τον Ταρίκ να κατηγορούν την Ελίφ και τη Ρεϊχάν και φεύγει ελπίζο­ντας να βρει τη Ρεϊχάν, ενώ και η Ματσιντέ του ζητάει να τη βρει και να τη φέρει πίσω.

Την ίδια στιγμή, η Ρεϊχάν βρίσκεται στο πάρκο και είναι σε απόγνωση, θέλει να τηλεφωνήσει στη μητέρα της, αλλά γρήγορα αλ­λάζει γνώμη, καθώς φοβάται τα αδέλφια της. Παράλληλα, η Ματσιντέ νιώθει άσχημα για το περιστατικό με το κολιέ και για τα σκληρά λόγια του Ταρίκ και της Χουμεϊρά εναντίον της Ελίφ. Η ταραχή της είναι τόσο μεγάλη, που σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της και η Γιλντζίν τη βοηθάει να συνέλθει. Ο Κερέμ εξακολουθεί να αναζητά τη Ρεϊχάν, καθώς την κα­λεί στο κινητό της αλλά είναι κλειστό. Ο νεαρός ζητάει τη βοήθεια ενός φίλου του αστυνομικού για να εντοπίσουν πού βρίσκεται από το σήμα του κινητού της. Η Ρεϊχάν είναι μόνη της στο πάρκο και αναρωτιέται αν τα χρήματα της φτάνουν για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Μια γυναίκα και ένας άντρας, όμως, την παρακολουθούν και φαίνεται πως δεν έχουν καλές προθέσεις.

Λίγη ώρα μετά, ο αστυνομικός φίλος του Κερέμ του λέει πως μάλλον εντόπισαν το κινητό της Ρεϊχάν και ο νεαρός κατευθύ­νεται στο σημείο που του υποδεικνύει. Ο άντρας και η γυναίκα στο πάρ­κο, όμως, στήνουν έναν ψεύτικο καβγά μεταξύ τους προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της Ρεϊχάν. Πράγματι, η κοπέλα πηγαίνει να υπερασπιστεί τη γυναίκα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το ζευγά­ρι την ακινητοποιεί για να τη ληστέψει. Όσο η γυναίκα ψάχνει τα πράγ­ματα της Ρεϊχάν, ο άντρας της σφίγγει τον λαιμό για να μη φωνάξει βο­ήθεια. Στο κτήμα, η Ελίφ ακούει τον Ταρίκ και τη Βιλντάν να μιλάνε και μαθαίνει πως εκείνη έκλεψε το κολιέ και το έβαλε στο δωμάτιο της Ρε­ϊχάν.

Ο Ταρίκ και η Βιλντάν, όμως, τη βλέπουν και τη ρωτάνε πόση ώρα κάθεται και τους ακούει. Η Ελίφ τους λέει πως δεν άκουσε τίποτα, αλ­λά ο Ταρίκ την απειλεί πως αν μιλήσει θα την κλειδώσει στο γκαράζ και της λέει μια τρομακτική ιστορία για το τι έχει συμβεί εκεί παλιά με κάτι άλλα παιδάκια. Η μικρή τρομοκρατείται και τους διαβεβαιώνει πως δεν θα μιλήσει. Η Ρεϊχάν στο πάρκο συνεχίζει να δέχεται την επίθεση του ζευγαριού. Η κατάσταση, όμως, ξεφεύγει όταν η κοπέλα προσπαθεί να διαφύγει. Ο άντρας βγάζει ένα μαχαίρι, το βάζει στο πρόσωπο της και την απειλεί. Την τελευταία στιγμή, ο Κερέμ εμφανίζεται και ακινητοποι­εί τον ληστή έπειτα από πάλη.

Ο Κερέμ εξηγεί στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ ομολόγησε ότι εκείνη πήρε το κολιέ και έπειτα επιστρέφουν μαζί στην έπαυλη. Η Παρλά και η Χουμεϊρά δεν πιστεύουν στα μάτια τους, ενώ η Ματσιντέ λέει στη Ρεϊχάν πως μπορεί να συνεχίζει να δουλεύει στην έπαυλη. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα και η Ελίφ την αγκαλιάζει, κα­θώς είναι χαρούμενη που επέστρεψε. Η Πάρλα είναι έξαλλη με τον Κε­ρέμ και του λέει πως δεν καταλαβαίνει γιατί υπερασπίζεται τόσο πολύ μια υπηρέτρια. Τότε, εκείνος της απαντάει πως υπερασπίζεται το δίκαιο, αλλά στην πραγματικότητα έχει αρχίσει να την ερωτεύεται.