MEDIA

Η Ευρυδίκη κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για ξυλοδαρμό - Η απάντηση του τρουγουδιστή (vid)

Η Ευρυδίκη κατηγορεί τον Τριαντάφυλλο για ξυλοδαρμό - Η απάντηση του τρουγουδιστή (vid)

Στα άκρα έχει φτάσει η σχέση του Τριαντάφυλλου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μετά την αποχώρησή τους από το «Just 2 of Us».

Το βράδυ του Σαββάτου (24/10) η Ευρυδίκη και ο Τριαντάφυλλος αποχώρησαν στο δεύτερο live του «J2US».

Μετά την αποχώρησή τους, οι δυο τους φάνηκε πως δεν έχουν καλές σχέσεις, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κατηγορεί τον τραγουδιστή μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για bullying και απόπειρα ξυλοδαρμού.

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι’ αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε μπούλινγκ στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο μπούλινγκ» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το πρωί της Τρίτης ήρθε και η απάντηση του Τριαντάφυλλου, ο δικηγόρος του οποίου μίλησε ζωντανά στο «Happy Day» και αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής κινείται ήδη νομικά εναντίον της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks».

Η απάντηση της πλευράς Τριαντάφυλλου

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει υποστεί αυτό το πράγμα και να μην κάνει μήνυση επί τόπου. Ο κ. Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αντιθέτως, οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, όσο και σε αποζημίωση. Τίποτα από τα όσα λέει δεν ισχύουν.

Η Ευρυδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Είναι απλή λογική. Δεν επικοινωνήσαμε με την πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Θα κάνουμε το εξώδικο. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εφόσον η συγγνώμη θα είναι δημόσια, η καταγγελία θα αποσυρθεί» είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερντογάν σε παραλήρημα: Ο «πόλεμος» με Μακρόν και ΗΠΑ ξυπνά τους τζιχαντιστές