VIDEO

MEDIA

My Style Rocks: Χείμαρρος πρώην διαγωνιζόμενος - Τι αποκάλυψε για τον Κουδουνάρη

My Style Rocks: Χείμαρρος πρώην διαγωνιζόμενος - Τι αποκάλυψε για τον Κουδουνάρη

Σπύρος Νικολαΐδης: Ο "εστεμμένος" Θεσσαλονικιός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο My Style Rocks 

Το My Style Rocks ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Για πρώτη φορά, ανάμεσα στα κορίτσια είδαμε και αγόρια να διαγωνίζονται, προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους και το ιδιαίτερο styling.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού, έδωσε τη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ήταν μια καλή εμπειρία για εμένα όλο αυτό. Δεν είχα ξαναμπεί σε παιχνίδι. Πάλευα πάρα πολύ με τον εαυτό μου γιατί είμαι πολύ περήφανος άνθρωπος και μου είναι πολύ δύσκολο να δέχομαι γενικά κριτική. Πολλές φορές, η κριτική στο παιχνίδι δεν ήταν στα πλαίσια του styling και ξέφευγε», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια ο Σπύρος έγινε πιο συγκεκριμένος...

«Κάποιες φορές άκουγα από τον κύριο Κοδουνάρη κάποια σχόλια τα οποία θα σας πω ότι τα σκεφτόμουν όλο το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν συγχυσμένος».

Στη συνέχεια εξήγησε...

«Μου είχε μείνει πάρα πολύ, όταν μια μέρα έδωσα λουλούδια στη Στικούδη και στη Χριστοπούλου, τότε που είχε ντυθεί στα κίτρινα και έκανα τον ανθοπώλη. Τότε μου είχε πει ο Κουδουνάρης: "Εντάξει μωρέ, έφερες λουλούδια στις κυρίες και τα έφερε λασπωμένα;"»

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν 30χρονη μέσα στο σπίτι της - Ήταν ερωμένη πολιτικού!