MEDIA

Survivor spoiler: Απίστευτη ανατροπή - Εκτός η Κάτια Ταραμπάνκο και νέες ομάδες (videos)

Survivor spoiler: Απίστευτη ανατροπή - Εκτός η Κάτια Ταραμπάνκο και νέες ομάδες (videos)

Survivor: Αλλάζουν τα πάντα στο ριάλιτι επιβίωσης – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο της Κυριακής (17/1) στο Survivor, με τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, οι Μαχητές κέρδισαν και πάλι τους Διάσημους με σκορ 10-6. Απούσα -ξανά- ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο που ως γνωστόν βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων γύρισαν στις καλύβες τους, βρέθηκαν μπροστά σε μία έκπληξη, καθώς ένα γράμμα τους ενημέρωσε για έκτακτο «συμβούλιο» του νησιού.

Εκεί ο Γιώργος Λιανός άφησε τους παίκτες άφωνους, καθώς ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποχωρήσει από το Survivor για λόγους υγείας.

Έπειτα, ακόμα μία έκπληξη περίμενε την κόκκινη και τη μπλε ομάδα, καθώς ο παρουσιαστής του Survivor τους ανακοίνωσε πως… διαλύονται και ξαναφτιάχνονται από την αρχή. Συγκεκριμένα σήκωσε όρθιους τους Γιώργο Κοψιδά και James Καφετζή, καθώς είναι οι παίκτες με τις περισσότερες νίκες ως τώρα στο παιχνίδι και τους ενημέρωσε πως πρέπει να διαλέξουν συμπαίκτες για να δημιουργηθούν νέες ομάδες!

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε χρόνο για να σκεφτούν οι παίκτες τις νέες ομάδες και έτσι διαδικασία αυτή, θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο συμβούλιο του νησιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα αγοράς: Όσα πρέπει να ξέρετε - Πώς θα γίνονται οι αγορές, τα ωράρια και τα μέτρα που ισχύουν