VIDEO

MEDIA

Παινέση: Έγκυος η πρώην παίκτρια του GNTM! Μας συστήνει τον σύντροφό της

Παινέση: Έγκυος η πρώην παίκτρια του GNTM! Μας συστήνει τον σύντροφό της

Μαριάννα Παινέση: Ετοιμάζεται να βιώσει τη μητρότητα και μας συστήνει τον αγαπημένο της

Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο GNTM του Star, από το οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει. Η Μαριάννα Παινέση έφτασε στις φιναλίστ του ριάλιτι, ξεκινώντας γρήγορα μια καριέρα στο modeling.

Πρόσφατα μάθαμε για τα ευχάριστα νέα στην προσωπική της ζωή. Το νεαρό μοντέλο βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάτι που αρχικά μοιράστηκε με το στενό της περιβάλλον.

Η Μαριάννα Παινέση συνδύασε την εγκυμοσύνη της με μια αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της, ξεκινώντας έτσι μια νέα περίοδο για τη ζωή της.

Η "Φωλιά των Κου Κου" φιλοξένησε τη συνέντευξη της Μαριάννας, μέσα από ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της. Διαρκώς δίπλα της και ο αγαπημένος της, Προκόπης, ο οποίος μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους.

«Ήξερα ότι θα πάει στο γιατρό για εξετάσεις και την ώρα που με πήρε ήμουν πάνω στην μηχανή. Λέω: “Κάτσε στην άκρη, σβήσε, βάλε stand και απάντα στο τηλέφωνο”. Παθαίνω ένα σοκ στην αρχή, αλλά μετά ήταν… Ευχάριστος ο ερχομός, αλλαγή στην ζωή και στην καθημερινότητα, αλλά θα ήμουν εκεί δίπλα της, βράχος της, προσπαθώντας και οικονομικά και ψυχολογικά και συναισθηματικά να την στηρίζω», ανέφερε ο σύντροφος του μοντέλου.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο...