VIDEO

MEDIA

Ζουγανέλη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και η αναφορά στον γάμο της

Ζουγανέλη: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και η αναφορά στον γάμο της

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι ευτυχισμένη και το δηλώνει on camera...

Πρόσφατα ντύθηκε νυφούλα, έχοντας δίπλα της ελάχιστους καλεσμένους, με τους οποίους και μοιράστηκε τη χαρά της. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου διανύουν τους πρώτους μήνες ως παντρεμένο ζευγάρι.

Η γνωστή τραγουδίστρια, από την αρχή της καριέρας της, μέχρι και σήμερα, απέφευγε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται την καθημερινότητά της.

Παρά την προσπάθειά της να παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα, δυστυχώς για εκείνη, ο γάμος της έγινε αισθητός στα media, αφού φωτογράφοι και δημοσιογράφοι βρέθηκαν δίπλα της για την πιο ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής της ζωής.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί ήταν και ωραίο αυτό που έγινε. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι από την πρώτη καραντίνα και δεν ξέραμε ότι θα μπούμε στη δεύτερη. Αυτό το υπέροχο δώρο που ήρθε στη ζωή μου το καλοκαίρι με έχει κάνει πολύ διαφορετική», αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ρωτήθηκε για το εάν τελικά ενοχλήθηκε με την παρουσία των φωτογράφων και δημοσιογράφων στον γάμο της....

«Η χαρά που βίωνα δε με άφησε να με ενοχλήσει κάτι».