MEDIA

Survivor – James Καφετζής: Τα ξέφρενα πάρτι σε πλοία και η επίσκεψη στη Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Survivor – James Καφετζής: Τα ξέφρενα πάρτι σε πλοία και η επίσκεψη στη Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Survivor: Ο αρχηγός της μπλε ομάδας γνωρίζει καλά από διασκέδαση και ξέφρενα πάρτι

Από την πρώτη μέρα του φετινού Survivor, ο James Καφετζής ξεχώρισε στα αγωνίσματα με τους Μαχητές και έτσι έφτασε στο σημείο να έχει τις περισσότερες νίκες και να γίνει ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε τον James να έχει έντονες λογομαχίες με τον Τριαντάφυλλο, με τον κόσμο που παρακολουθεί στο Survivor να διχάζεται. Παράλληλα στη δημοσιότητα βγήκαν πριν μέρες φωτογραφίες από τη διάσημη πλέον σελίδα στο Instagram, «Soulaglamorous», με τον 24χρονο να κάνει διακοπές με την Έλενα Κρεμλίδου που πλέον είναι μαζί στο Survivor. Από πού γνωρίζονται οι δυο τους;

Στο βιογραφικό που έδωσε στον ΣΚΑΙ ο 24χρονος, έλεγε πως είναι διοργανωτής Boat Party. Ο James δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία στη Ρόδο. Εκεί -ίσως- πέρασε χρόνο μαζί με την influencer.

Στο λογαριασμό της επιχείρησής του στο Instagram, είδαμε βίντεο με ξέφρενα πάρτι, πολύ χορό και αλκοόλ. Μάλιστα, σε αρκετά από αυτά εμφανίζεται και ο διοργανωτής James.

Όσο για το δικό του προφίλ; Είδαμε στις φωτογραφίες του πως έχει γυρίσει πολλά μέρη στον κόσμο και ένα από αυτά ήταν και ο Άγιος Δομίνικος, δηλαδή ο τόπος που τώρα γυρίζεται το Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Άνοιγμα Γυμνασίων - Λυκείων 1η Φεβρουαρίου εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι