Photos & Video

MEDIA

Γιώργος Καράβας: Το μόντελιγκ, η οικογένεια και τα άγνωστα επαγγελματικά βήματα!

Γιώργος Καράβας: Το μόντελιγκ, η οικογένεια και τα άγνωστα επαγγελματικά βήματα!

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Το γνωστό μοντέλο και coach του ριάλιτι μοντέλων GNTM μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια του, τα παιδιά του αλλά αποκάλυψε και τα άγνωστα επαγγελματικά του βήματα.

Για την εποχή που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Στα 18 μου πήγα να υπογράψω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ιωνικό, αλλά έπαθα έναν τραυματισμό στο γόνατο και γκρεμίστηκαν όλα… Εξάρθρωση επιγονατίδας. Όλοι οι κόποι ετών πήγαν στράφι. Είμαι ένας φοβερά εξωστρεφής άνθρωπος, δεν κλείνομαι στον εαυτό μου. Τις δύσκολες καταστάσεις, προτιμώ να τις περνάω με ανθρώπους που αγαπώ. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι».

Για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για τον νικητή του GNTM, είπε: «Όταν φοιτούσα στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, η Γιάννα Νταρίλη μου πρότεινε να ασχοληθώ με τη μόδα. Η πρώτη απάντησή μου ήταν αρνητική. Υπήρξε μια περίοδος έξι μηνών που δούλευα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον απόδημο ελληνισμό. Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε και γι’ αυτό τέλειωσε γρήγορα…».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η Γιάννα με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Τον χώρο της μόδας δεν τον γνώριζα και ίσως γι’ αυτό να είχα κάποιες φοβίες στην αρχή. Είχα μεγάλη αναστολή…” αποκάλυψε, επίσης για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση και στο modelling. “Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύσκολα.».

Δείτε το video.