MEDIA

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Παναγιώτα Βλαντή: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο ηθοποιός που κατήγγειλαν Μπότση και Λάμπρη

Την σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό τον οποίο πρώτες κατήγγειλαν Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη κατήγγειλε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη» είπε στο MEGA η ηθοποιός.

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» πρόσθεσε η Παναγιώτα Βλαντή περιγράφοντας τι συνέβη.

Όπως διευκρίνισε το αδίκημα είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα αλλά «βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή».

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου. Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι» πρόσθεσε.

Όπως τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή, «είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν