MEDIA

Survivor: Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για το παιχνίδι

Survivor: Η εξομολόγηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για το παιχνίδι

Για το Survivor, την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και το… ρύζι μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εξηγώντας γιατί υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το νησί του Survivor η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε λόγο για μια «πάρα πολύ δύσκολη απόφαση» εξηγώντας ότι «δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα».

«Ήταν θέμα υγείας η απόφαση να αποχωρήσω» πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε και για το θέμα με το ρύζι που είχε δημιουργηθεί ενώ ήταν στο Survivor σημειώνοντας πως «νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ό,τι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού».

Παραδέχθηκε πάντως πως «αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου».

Εξομολογήθηκε επίσης ότι «σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.