MEDIA

Survivor spoiler 1/3: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα James» (video)

Survivor spoiler 1/3: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα James» (video)

Survivor Spoiler 1/3: «Επίθεση» στον παίκτη της μπλε ομάδας

Τα πράγματα στη μπλε ομάδα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καθόλου καλά. Βλέπουμε πως εδώ και μέρες Κρις και Άλεξ βρίσκονται στο… περιθώριο, όμως στο επεισόδιο της Κυριακής (28/2) είδαμε τον James να τους κάνει μία πρόταση.

Ο αρχηγός της μπλε ομάδας ανέφερε πως τους έβλεπε να είναι πεσμένοι ψυχολογικά και να μην αποδίδουν στα αθλήματα και έτσι πρότεινε να μαγειρεύουν ξανά όλοι μαζί. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιους καθώς θεώρησαν πως το είπε για να φανεί καλός, ενώ μία βδομάδα νωρίτερα οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας είχαν ζητήσει αυτό για να έρθουν όλοι πιο κοντά.

Μάλιστα, ο Πάνος Καλλίδης ενοχλήθηκε από τις αρχηγικές τάσεις του συμπαίκτη του και συζητήθηκε αυτή του η πρόταση σε ένα «πηγαδάκι» με τη Μαριαλένα, τον Σάκη και τον Γιώργο.

Οι κόκκινοι κέρδισαν και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού και αυτό βάρυνε περισσότερο το κλίμα στη μπλε ομάδα. Όπως βλέπουμε στο trailer η Άννα Μαρία Βέλλη ξεσπά σε κλάματα, αναφέροντας πως κανείς από τους φίλους της δεν την υποστήριξε σε αυτό που είπε η Χριστίνα Κεφαλά. Εδώ να αναφέρουμε πως στο χθεσινό (28/2) επεισόδιο, η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας, είπε στην Ελευθερία πως παρατήρησε πως η Άννα Μαρία βάζει σε κάποιους μεγαλύτερες μερίδες, κάτι που είχε πει παλιότερα η ίδια η Κύπρια τραγουδίστρια.

Αυτό φαίνεται πως μαθεύτηκε και έτσι η Άννα Μαρία «λύγισε» αναφέροντας μάλιστα πως δεν την υποστήριξε ούτε ο κολλητός της Νίκος Μπάρτζης. Στο trailer παίρνουμε και μία… γεύση από το σημερινό στίβο μάχης, όμως αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η «επίθεση» στον James. Τόσο παίκτες της ομάδας του, όσο και των «κόκκινων», μιλούν αρνητικά για εκείνον, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ειρωνικά σχόλια.

Δείτε το σημερινό trailer:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη σε παράνομο καζίνο στην Κυψέλη