MEDIA

Survivor spoiler: «Βόμβα» στην κόκκινη ομάδα - Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση;

Survivor spoiler: «Βόμβα» στην κόκκινη ομάδα - Έρχεται οικειοθελής αποχώρηση;

Survivor: Θα αλλάξουν -ξανά- οι ισορροπίες;

Ακόμα μία ανατροπή φαίνεται πως θα δούμε στο φετινό Survivor. Οι «κόκκινοι» μετά και τη νέα παίκτρια που μπήκε στην ομάδα στο επεισόδιο της Κυριακής (28/2) δυνάμωσαν περισσότερο, ενώ στη μπλε ομάδα φαίνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.

Ο Τζέιμς έχει μπει στο στόχαστρο, ο ένας παίκτης κατηγορεί τον άλλον για διάφορα πράγματα και πλέον υπάρχουν «στρατόπεδα» στην ομάδα.

Η κόκκινη ομάδα πέρα του ψυχολογικού πλεονεκτήματος, μοιάζει να έχει και το αγωνιστικό, καθώς η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη θα τους κάνει καλύτερους, ενώ και αριθμητικά υπερέχουν. Δώδεκα εναντίον έντεκα παικτών και πέντε γυναίκες εναντίον τεσσάρων. Κάπου εδώ όμως φαίνεται πως θα αλλάξει αυτή η ισορροπία.

Πριν δύο εβδομάδες έφτασε μία ανάσα από το να αποχωρήσει λόγο τραυματισμού, όμως τελικά τα κατάφερε και επέστρεψε. Ο λόγος για τη Σοφία Μαργαρίτη η οποία στο αγώνισμα της Κυριακής (28/2) τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο σημείο και μάλιστα δεν μπορούσε να περπατήσει.

Σύμφωνα με spoilers που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Σοφία να αποχωρήσει λόγω του τραυματισμού της. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για «σκληρό καρύδι» και έχει τονίσει αρκετές φορές πως μπήκε στο Survivor για το μεγάλο έπαθλο και για να βοηθήσει εκείνη και τα παιδιά της. Εκείνα της δίνουν κίνητρο. Πάνω από όλα όμως μετράει η υγεία και η απόφαση των γιατρών. Θα δείξει το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις