MEDIA

Πάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14, το είπα στα 23

Πάνος Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: Με στιγμάτισε μια εμπειρία στα 14, το είπα στα 23

Ο Πάνος Μουζουράκης προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλώντας και για μια «εμπειρία» που τον στιγμάτισε σε ηλικία 14 ετών.

Όπως είπε, μάλιστα, κατάφερε να μιλήσει για αυτή την «εμπειρία» σε ηλικία 23 ετών όταν και το εξομολογήθηκε στη μητέρα του.

Η αποκάλυψη του Πάνου Μοζουράκη, για την οποία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, έγινε όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποιήσεις.

«Προσπαθώ να τα βλέπω όλα με φως και αγάπη. Φοβάμαι να δείχνω με το δάχτυλο χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Είναι άλλωστε πολύς ο κόσμος που έχει ζήσει ανάλογα περιστατικά» ξεκίνησε την απάντησή του ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1:

«Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου».

«Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου… Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου» συμπλήρωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Το «χάδι» του πατέρα του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον πατέρα του για τον οποίο έχει γράψει τραγούδι μετά το θάνατό του εξομολογούμενος ότι «είχαμε συμφωνήσει ότι όποιος φύγει πρώτος θα δώσουμε ένα σημάδι στον άλλον αν υπάρχει κάτι μετά».

«Τη μέρα που με πήρε ο αδερφός μου στις 7 το πρωί και που είπε ότι έφυγε ο μπαμπάς, καθόμουν στο κρεβάτι και σκεφτόμουν. Πίσω μου κοιμόταν η Μαρία και νιώθω ξαφνικά ένα χάδι στην πλάτη. Νόμιζα ότι είχε ξυπνήσει αλλά γύρισα και κοίταξα και εκείνη κοιμόταν. Ήταν τόσο αληθινό το άγγιγμα για να γυρίσω. Απλά χαμογέλασα…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιανεμπόριο: Άνοιγμα με κανονική λειτουργία σχεδιάζει η κυβέρνηση - Τα σενάρια που εξετάζονται