MEDIA

Γιώργος Κωνσταντίνου: Γι’ αυτό αποκάλυψα τον εθισμό μου από τον τζόγο - «Είναι καταστροφικός»

Γιώργος Κωνσταντίνου: Γι’ αυτό αποκάλυψα τον εθισμό μου από τον τζόγο - «Είναι καταστροφικός»

Ο Γιώργος Κωσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο αποκαλύπτοντας γιατί δεν αποσιώπησε το κομμάτι αυτό της ζωής του από το βιβλίο του.

«Θα είχα κάθε λόγο να εξαφανίσω αυτόν τον εθισμό μου και να μην το γράψω στο βιβλίο μου. Έγραψα για τον εθισμό μου με τον τζόγο, μόνο και μόνο για να δείξω πόσο καταστροφικός είναι. Όπως θα μιλούσα και για τα ναρκωτικά θα μιλούσα και γι' αυτό» εξήγησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας φιλοσοφικά, όπως είπε, για τον τζόγο είπε ακόμη ότι «κατά τη δική μου την άποψη, είναι έμφυτος. Από μικρά παιδιά λέμε «αυτό είναι δικό μου». Όταν παίζαμε παιδάκια θέλαμε να κερδίσουμε τους βόλους των άλλων, να κερδίσουμε τα δίφραγκα. Που ξέραμε εμείς από τον τζόγο;».

Όπως τόνισε «ο τζόγος είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην κατηφόρα τη μεγάλη. Άμα μπλέξεις, είναι ένας ο εθισμός, ο οποίος είναι καταστροφικός οπωσδήποτε. Όποιος τζογάρει χάνει».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε, επίσης, για τη θρυλική σκηνή με το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε ότι μέχρι και σήμερα του ζητούν να επαναλάβει τη συγκεκριμένη σκηνή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η σκηνή με το προφιτερόλ με κυνηγάει από τότε μέχρι και τώρα».

«Οδηγώ με το αυτοκίνητό μου, με βλέπουν και μου φωνάζουν να τους κάνω κάτι να γελάσουν» πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε πώς προέκυψε η συγκεκριμένη σκηνή:

«Ο Σακελάριος τότε μου έδωσε μία γραμμή για τη σκηνή. Εγώ είχα την τάση να αυτοσχεδιάζω και ο Σακελλάριος το βρήκε πάρα πολύ καλό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε ανοίγουν λιανεμπόριο, κομμωτήρια και σχολεία - Τι σχεδιάζεται για την εστίαση