MEDIA

Survivor Spoiler: Ποιον θα «χτυπήσει» η κλίκα των κόκκινων;

Survivor Spoiler: Ποιον θα «χτυπήσει» η κλίκα των κόκκινων;

Survivor Spoiler: Ο ένας «στόχος» βγήκε εκτός – Ποιον θα προσπαθήσουν να βγάλουν έξω πέρα από τον Τριαντάφυλλο;

Η Μαριάνθη αποτελεί παρελθόν εδώ και δύο μέρες από το Survivor και πλέον ο Τριαντάφυλλος έχει μείνει μόνος στην κόκκινη ομάδα. Και λέμε μόνος γιατί γνωρίζουμε πως είναι το «μαύρο πρόβατο» στην ομάδα και έχοντας χάσει πλέον τη μόνη του σύμμαχο, όσο οι κόκκινοι χάνουν ασυλίες, ο «Ντάφυ» θα συνεχίζεται να ψηφίζεται.

Τι θα συμβεί όμως τώρα που η Μαριάνθη είναι εκτός; Έχουμε ακούσει παίκτες των κόκκινων να λένε πως και να χάσουν μία ασυλία, η ψήφος είναι εύκολη και θα πάει στον τραγουδιστή. Δεδομένου όμως πως η υποπλοίαρχος έπαιρνε τη δεύτερη ψήφο μέσα από τη ψηφοφορία ή από τον κάτοχο της ατομικής ασυλίας, τώρα πάμε για… χαμό!

Στην περίπτωση που οι κόκκινοι χάσουν μία από τις δύο ασυλίες της βδομάδας, πάμε στο σενάριο πως έχει τον Τριαντάφυλλο υποψήφιο και τον κάτοχο της ατομικής να δίνει τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Αν χάσουν και τις δύο ασυλίες, θα έχουμε τον Τριαντάφυλλο και τον ζαχαροπλάστη για υποψηφίους σίγουρα.

Τι θα γίνει όμως αν ο Τριαντάφυλλος κερδίσει την ατομική ασυλία; Σε αυτό το σενάριο θα έρθουν τα πάνω – κάτω.

Βάσει των στατιστικών, ο «Ντάφυ» είναι ο χειρότερος παίκτης στην κόκκινη ομάδα έχοντας 30,1% επιτυχία νικών. Αμέσως… χειρότερος, είναι ο Παύλος με 33,3% και τρίτος από το τέλος ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 48,3%.

Θα ψηφίσουν αγωνιστικά οι κόκκινοι σε κάποια ασυλία; Φυσικά και όχι! Σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσει κάποιος -ακόμα τουλάχιστον- τον Ασημακόπουλο, καθώς ανήκει στην κλίκα της κόκκινης ομάδας. Ακόμα και το όνομα του Παύλου φαντάζει δύσκολο να το ακούσουμε ως υποψήφιο, καθώς έχει «χωθεί» καλά στην κλίκα.

Έτσι φαίνεται πως ο επόμενος στόχος των κόκκινων θα είναι – πέρα του Τριαντάφυλλου- ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ δεν πιστεύουμε να ψηφιστεί και πάλι η Ελένη. Μην ξεχνάμε πως πλέον στο παιχνίδι βρίσκονται τρεις γυναίκες σε κάθε ομάδα και σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποια, θα υπάρχει μεγάλο μειονέκτημα. Άρα όλα δείχνουν πως η κλίκα πάει για τον Κώστα Παπαδοπουλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι δήμοι στην Αττική που είναι στο «κόκκινο» απο ενεργά κρούσματα