MEDIA

Survivor - «Βέλη» από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Το «σιγανό ποταμάκι», ο άνανδρος και η Σαλαγκούδη

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Φωτιές» για όσα έζησε στο Surivor και βέλη κατά συμπαιχτών και αντιπάλων όπως ο Αλέξης Παππάς, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα έζησε στο Survivor 2021 και τον Άγιο Δομίνικο με τον παρουσιαστή του The2Night Show να την βάζει στη διαδικασία να επιλέξει ανάμεσα σε πρώην συμπαίχτες και αντιπάλους από τις φωτογραφίες που τις έδειχνε.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρήκε την ευκαιρία και εξαπέλυσε τα βέλη της τόσο κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου όσο και κατά της Ανθής Σαλαγκούδη αλλά και του Αλέξη Παππά.

Για την τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «σιγανό ποταμάκι» ενώ για την Ανθή Σαλαγκούδη αφού είπε «παρ’ την από εδώ» όταν είδε τη φωτογραφία της μετά πρόσθεσε ότι «είναι ο λόγος που έφυγα από το Survivor».

Ακόμα πιο έντονη ήταν η αντίδρασή της για τον Αλέξη Παππά. «Τι μου τον έφερες έτσι τον Παππά, έχει αλλάξει δεν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να το καταλάβω» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Φέρεται λίγο άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει η στρατηγική που ακολουθεί, λέει άσχημες λέξεις κι αυτό που είπε για την Άννα Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου, που χρησιμοποίησε την επάρατη νόσο για το θέμα που δεν μπορώ να το ξεστομίσω καν. Βγάλε τον Παππά, δεν τον θέλω» κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Ημέρα ανακοινώσεων για την Ελλάδα - Θα αλλάξει η στρατηγική εμβολιασμού ή όχι;