MEDIA

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Ηλίας και Αλέξης – Παρενέβη ο Λιανός

Survivor

Survivor: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο – Απίστευτες εκφράσεις από τον Ηλία που έγινε έξαλλος

Εκρηκτικό ήταν το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, με τους Ηλία και Αλέξη να βρίσκονται μία ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια και να χρειάζεται η παρέμβαση των παικτών και του Γιώργου Λιανού για να μην συμβεί αυτό.

Ο Αλέξης Παππάς δείχνει πως ακολουθεί μία στρατηγική που έχει ως στόχους τους Ηλία Μπόγδανο και Τζέιμς Καφετζή, δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες στο παιχνίδι.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο το φαγητό, όπου βρήκε νικητές ξανά τους μπλε, Αλέξης και Ηλίας μιλούσαν μπροστά σε όλους και απαντούσαν σε ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού. Ο πρώτος ανέφερε μεταξύ άλλων πως από εδώ και πέρα θα ψηφίζει τον Ηλία στο συμβούλιο και τότε ο τραγουδιστής «ξέσπασε» αρχίζοντας να χτυπάει και να κλωτσάει πράγματα.

Στη συνέχεια το ποτήρι ξεχείλισε με τον Ηλία να βρίζει ασταμάτητα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες, με τον Γιώργο Λιανό και να τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Όταν οι ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους, οι συμπαίκτες τους συζήτησαν αυτό το περιστατικό μαζί του, αλλά και το γεγονός πως έκανε έκανε προθέρμανση με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος πλέον δεν ανήκει στην κόκκινη ομάδα, αλλά στην μπλε.

Ο Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα στην κάμερα, μιλώντας για όλο αυτό που συνέβη με την Καρολίνα και τους υπόλοιπους: «Έίναι κάποιοι άνθρωποι εδώ πέρα που εγώ τους θεωρώ πραγματικούς φίλους, τους νιώθω άπειρα κοντά μου. Και αν με ακούν οι κολλητοί μου, η κοπέλα μου, οι γονείς μου να το ξέρουν ότι λέω αλήθεια, είναι κολλητοί μου αυτοί οι άνθρωποι. Αυτές οι φιλίες θα κρατήσουν. Και περιμένω από αυτούς τους ανθρώπους όταν καταλαβαίνουν τι είμαι γιατί με έχουν ζήσει, έχουμε κοιμηθεί μαζί… Με πνίγει το γ@@@μενο το άδικο, δεν μπορώ να μιλήσω ελεύθερα. Δεν θα διαπραγματευτώ με ποιον θα κάνω ζέσταμα, όταν δυο λεπτά πριν κοιμόμασταν μαζί. Ξυπνήσαμε με τον Κόρο κολλητά δίπλα δίπλα. Τους πείραξε που έκανα ζέσταμα; Αυτό γίνεται για να δημιουργηθεί ντόρος».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μάλιστα, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, παίρνοντας το μέρος του: «Ο Ηλίας μας ενώνει, είναι ένα πολύ καλό παιδί. Με πονάει η καρδιά μου που κάποιος σατανάς προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί. Παίζει θέατρο εις βάρος του. Δεν μπορώ να το βλέπω… Εγώ τον καταλαβαίνω. Αυτό που ζει ο Ηλίας είναι σαν να είναι βουρκωμένος μέσα στο ψέμα, τον εκμεταλλεύονται. Τον καταλαβαίνω και τον στηρίζω».

Το ελληνικό Twitter πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Ηλία, με κάποια tweets μάλιστα εναντίον του Αλέξη Παππά να είναι πολύ άσχημα. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα πως την επόμενη φορά που το μοντέλο θα βρεθεί στον τάκο, θα ακολουθήσει την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Λίστες από αεροδρόμια και σύνορα ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες