MEDIA

MasterChef: «Ένιωθα τύψεις και εκείνη μου είχε σούρει πόσα» - Ξέσπασε η Μαργαρίτα (vid)

Masterchef Μαργαρίτα
Star

MasterChef: Ξεσπάθωσε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη στο MasterChef

Δώδεκα παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef δίνουν τη δική τους μάχη στην κουζίνα ώστε να μπουν ξανά στο παιχνίδι.

Ανάμεσα τους και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη η οποία, δεν μάσησε τα λόγια της στην κάμερα του MasterChef.

«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πιστεύω ότι όσοι είναι καλοί άνθρωποι, θα συνεχίσουν να είναι καλοί και όσοι είναι λιγότερο συμπαθείς – θα πω, γιατί κακοί άνθρωποι δεν υπάρχουν – θα παραμείνουν ύπουλοι. Εγώ είχα πει κάτι άσχημο για την Κωνσταντίνα και της το είχα πει τότε, ότι δεν είχα όρεξη και ότι είπα κάτι κακό για εκείνη και ένιωθα και τύψεις. Η Κωνσταντίνα δε μου είπε ότι μου έχει σούρει πόσα… και μετά μου έλεγε “εγώ δεν έχω πει τίποτα για εσένα”. Και τα είδα έξω εγώ τώρα και γελούσα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της:

MasterChef 5: Η αναφορά του Σωτήρη Κοντιζά στην κόρη του

Παράλληλα, βλέποντας τους 12 παλαιούς παίκτες του MasterChef 5 να μαγειρεύουν για την επιστροφή τους στο παιχνίδι, οι τρεις σεφ και κριτές δε γινόταν να μη σχολιάσουν.

«Πώς σας φαίνεται που τους ξαναβλέπουμε όλους μαζί πίσω;», ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης τους συναδέλφους του, με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντάει «Όπως λέει και η κόρη μου "Αυτό δεν είναι δίκαιο"».

«Γιατί; Νομίζω όλα τα παιδιά από τον εξώστη το περίμεναν. Αυτές τις τελευταίες ημέρες μπαίνοντας κοίταζαν τις γωνίες αριστερά-δεξιά να δουν πότε θα συμβεί», απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σχολιάζοντας ότι πήρε ξανά ζωή η κουζίνα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απαντήσεις στις φυλακές ψάχνει η Ασφάλεια – Τι στοιχεία έχουν συλλέξει οι αρχές