MEDIA

Survivor spoiler σήμερα 13/4: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 13/4: Ποιος βγαίνει στον τάκο από την κόκκινη ομάδα;

Χαμός αναμένεται να γίνει και απόψε στο Survivor, με το trailer να μας έχει δώσει μια δυσάρεστη «γεύση» και εμείς σας δίνουμε παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτά που θα συμβούν.

Αρχικά σας αναφέραμε νωρίτερα πως το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας κερδίζουν οι μπλε. Έτσι οι κόκκινοι θα πάμε στο συμβούλιο του νησιού όπου εκεί θα βγουν ακόμα δύο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το ακόμα το γράφουμε γιατί από χθες ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα βγάλει στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό.

Οι κόκκινοι πέρα της ήττας τους σήμερα, θα «παγώσουν» και με το σοκαριστικό τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου. Στο trailer βλέπουμε τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να χτυπά και να σφαδάζει από τον πόνο και μάλιστα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο.

Αυτό ίσως να έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και γιατί όχι και στη ψηφοφορία. Εκεί, σύμφωνα με το Dokari.gr, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι για 7η φορά ο Τριαντάφυλλος!

Ο «Ντάφυ» μπορεί να έχει επανέλθει στα αγωνίσματα και η συμβίωσή του πλέον να είναι καλύτερη με τα μέλη της ομάδας του, όμως και πάλι θα είναι στον τάκο. Μόλις μάθουμε και τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο, θα σας τον μεταφέρουμε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που καταγγέλλει επίθεση με καυστικό υγρό