MEDIA

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 14/4: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε

Survivor Spoiler

Survivor Spoiler 14/4: Ποιος παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους;

Μετά το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, ο κόσμος κλήθηκε να ψηφίσει ανάμεσα στους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό, Ελευθερία Ελευθερίου και Κώστα Παπαδόπουλο.

Από την αρχή γνωρίζαμε πως ο «Ντάφυ» δεν κινδυνεύει καθώς κόντρα σε αυτούς τους υποψήφιους είχε το πάνω χέρι και έτσι για 7η φορά έμεινε αλώβητος. Ο τραγουδιστής παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, πως είναι ο «εξολοθρευτής» του φετινού κύκλου.

Πάμε όμως στη μεγάλη μάχη που έδωσαν οι υπόλοιποι τρεις παίκτες. Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα το φαβορί για αποχώρηση ήταν ένα και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους άλλους παίκτες και τελικά επιβεβαιωθήκαμε.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor και έτσι επανέρχονται οι ισορροπίες στις δύο ομάδες. Πλέον κόκκινοι και μπλε θα έχουν από 7 παίκτες, δύο γυναίκες σε κάθε ομάδα. Αυτό σημαίνει πως από την επόμενη ψηφοφορία θα μπορούν να ψηφιστούν οι παίκτριες της μπλε ομάδας, καθώς όσο στο παιχνίδι υπήρχαν τρεις στους κόκκινους, ίσχυε ο κανόνας των «δυο».

Αυτό ίσως να είναι αρνητικό για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς όπως είδαμε στο trailer του σημερινού επεισοδίου, τάσσεται πλέον και… επίσημα με το μέρος του Σάκη και μπορεί να είναι στους μπλε, όμως αυτό ίσως να την θέσει «εκτός ομάδας».

Βέβαια μιλάμε για μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στο παιχνίδι και σίγουρα οι μπλε δεν θα ήθελαν να τη χάσουν. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα επόμενα επεισόδιο και αν θα ανοίξουν νέες κόντρες ανάμεσα σε εκείνη και τους συμπαίκτες της.

Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Μέρα αποχώρησης η σημερινή στο Survivor και η αλήθεια είναι πως κάθε Τετάρτη το αγώνισμα του επάθλου περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους τηλεθεατές.

Για τους παίκτες όμως, ίσως και να είναι το σημαντικότερο έπαθλο καθώς έχουν την ευκαιρία να δουν ή να μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως απόψε η νικήτρια ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα μέσω video chat, για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Οι μπλε θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο, κάνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά τη χθεσινή στο αγώνισμα ασυλίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Νωρίς για το Πάσχα στο χωριό - Δουλεύουμε για να ανοίξει η εστίαση