MEDIA

Survivor: Μέγα σκάνδαλο! Αποβάλλονται Τζέιμς και Νίκος;

Survivor: Μέγα σκάνδαλο! Αποβάλλονται Τζέιμς και Νίκος;

Surivor: Καταιγιστικές εξελίξεις στο reality επιβίωσης με τους δυο παίκτες των Μπλε να είναι αντιμέτωποι με άμεση αποβολή!

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ώρες με τις εξελίξεις να είναι σοκαριστικές. Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης είναι αντιμέτωπο με οριστική αποβολή από το Survivor!

Τις τελευταίες ώρες ο Ατζούν Ιλιτζαλί και το επιτελείο του είναι σε διαρκείς συσκέψεις και μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός του Survivor είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τους δυο παίκτες. Σε σημείο που συζητάει ανοιχτά να τους διώξει από τον Άγιο Δομίνικο.

Τι έχει συμβεί;

Τζέιμς και Νίκος

Νίκος και Τζέιμς τρώνε! Και όταν λέμε τρώνε, εννοούμε τρώνε κανονικά φαγητό με την παραγωγή να τους πιάνει να κλέβουν. Όμως η όλη ιστορία έχει και άλλη παράμετρο, που ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μέλη του συνεργείου, Έλληνες και αυτοί, ήταν εκείνοι οι οποίοι έδιναν φαγητό στους δυο παίκτες. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Ατζούν έδιωξε όλους τους Έλληνες εργαζόμενους και έχει αφήσει Τούρκους, καθώς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Οι δυο παίκτες φέρεται να έχουν συναντηθεί με τον ίδιο τον Ατζούν ο οποίος όχι απλά τους επέπληξε αλλά τους είπε ανοιχτά πως το μέλλον τους είναι από αμφίβολο έως... χλωμό στο παιχνίδι!

Αυτή τη στιγμή δείχνει λίγο δύσκολο να δούμε τους δυο παίκτες να αποβάλλονται, ωστόσο είναι σίγουρο πως Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται με μια κίτρινη κάρτα ο καθένας ενώ ο Ατζούν παρακολουθεί κάθε τους κίνηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Αναγκαίο το άνοιγμα λόγω ...κορονοπάρτι - Τι θα γίνει με εκκλησίες, σχολεία, μετακινήσεις