MEDIA

Survivor: Έσκασε η «βόμβα» - Η ανατρεπτική πρόταση του Αλέξη στον Τζέιμς και το σκληρό αγώνισμα

Survivor

Survivor: Η πρόταση-πρόκληση του Αλέξη Παππά στον παίκτη της μπλε ομάδας που ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, θύμισε άρση βαρών, καθώς οι παίκτες κλήθηκαν στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό να σηκώσουν πολλά κιλά!

Οι παίκτες έφυγαν κατάκοποι και με πόνους στη μέση και την πλάτη καθώς το αγώνισμα ήταν ίσως το πιο σκληρό που έχουμε δει μέχρι τώρα στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους κάποια σακίδια με βάρη, αυξάνοντας κάθε λίγο τα κιλά των σακιδίων. Τόσο οι κόκκινοι, όσο και οι μπλε ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο του φαγητού, όμως η ομάδα του Τζέιμς τα κατάφερε στο τέλος.

Μπορεί η μπλε να έχαναν με 7-3, όμως έκαναν μία τεράστια ανατροπή και στο flag race (9-9), ο Κόρο κέρδισε τον Ηλία Μπόγδανο ενώ στη συνέχεια όλοι οι παίκτες αγκαλιάστηκαν ως ένδειξη σεβασμού.

Η ανατρεπτική πρόταση του Αλέξη στον Τζέιμς

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς θέλησε να κάνει μια πρόταση στον Τζέιμς για να λύσουν τις διαφορές τους.

«Αφού πιστεύει ο James ότι η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου είναι ένα μήνυμα κι άφησε υπονοούμενα, θέλοντας να δείξει ότι έχει απόλυτο δίκιο, του προτείνω αν θέλει στον επόμενο αγώνα που θα χάσουμε κι οι κόκκινοι κι οι μπλε να βγούμε μπροστά οι δυο μας και την απάντηση να τη δώσει ο κόσμος...Έλα να λύσουμε τις διαφορές μας βγαίνοντας στον τάκο κι εγώ κι εσύ», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιμς σκέφτηκε την πρόταση του Αλέξη Παππά και την αποδέχθηκε. Μένει τώρα να τώρα να δούμε τι θα συμβεί αν αυτή την εβδομάδα χάσει την ασυλία τόσο η μπλε όσο και η κόκκινη ομάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη πρώτη για τα self tests: Με αρνητικό αποτέλεσμα η προσέλευση των εργαζομένων - Ποιους αφορά