MEDIA

MasterChef Spoiler: «Άρωμα γυναίκας» στην τελική ευθεία για τον τελικό - Πότε θα γίνει

MasterChef Spoiler

MasterChef Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του φετινού MasterChef

Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν προχωρήσει αρκετά και όπως αποκάλυψε το Happy Day ο τελικός ήδη γυρίζεται. Σε αυτόν βρίσκονται τρεις παίκτες και ανάμεσά τους υπάρχει και γυναικεία παρουσία.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο μεγάλος τελικός του MasterChef δεν θα γυριστεί στο πλατό του ριάλιτι, όπως έγινε στους προηγούμενους κύκλους, αλλά σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο θα γίνουν οι τελικές δοκιμασίες και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Spoiler δεν κάνουμε αλλά έχει γυναίκα ο τελικός» είπε ηΤίνα Μεσσαροπούλου και τόνισε ότι στο τέλος Μαΐου με αρχή Ιουνίου θα γίνει ο τελικός διότι όπως είπε λόγω Euro -που ξεκινά στις 11 Ιουνίου- όλα τα ριάλιτι θα τελειώσουν νωρίτερα από το κανονικό.

Τα γυρίσματα του MasterChef θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα, ενώ μόνο η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά, όπως κάθε χρόνο.

Ο τοίχος του MasterChef

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας το βράδυ της Τρίτης, στο MasterChef 5 συνεχίζουν οι top 11. Αυτοί είναι οι: Αλέξανδρος, Ανούς, Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Τζιοβάνι.

Η ώρα για την πιο γνωστή ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 έφτασε! Ο τοίχος, που όλοι περιμέναν με αγωνία, ίσως βοηθήσει κάποιους να κάνουν τα δικά τους σχέδια πραγματικότητα. Ο Διονύσης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, έχει στη διάθεση του πλεονεκτήματα για τη διαμόρφωση της μπλε και της κόκκινης ομάδα. Θα κάνει άραγε μεγάλες ανατροπές;

Η σημερινή ομαδική φαίνεται να είναι κομμένη και ραμμένη για κάποια από τα μέλη των δύο ομάδων. Όσοι γνωρίζονται αρκετά καλά μαγειρικά, μέσα από τις δοκιμασίες που έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό, ίσως καταφέρουν να επικοινωνήσουν, αρκεί όμως η φωνή τους να είναι αρκετά «δυνατή». Αυτή η ιδιαίτερη ομαδική έχει άλλωστε βασικό ζητούμενο τη μετ’ εμποδίων επικοινωνία. Η φωνή και η επιβλητικότητα, άλλους τους βοηθά και σε άλλους λειτουργεί ανασταλτικά στην επικοινωνία τους, όπως οι παρεμβολές σε ασύρματο.

Αυτή η δοκιμασία απαιτεί γερά νεύρα, υπομονή και υπακοή στις οδηγίες των αρχηγών.

Ποιοι θα τα καταφέρουν; Η απάντηση στις 21.00 στο STAR.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Έτσι θα γιορτάσουμε - Οι εκκλησίες, οι μετακινήσεις και τα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι