MEDIA

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (21/4) - Πανηγύρια στην μπλε ομάδα

Survivor - Αποχώρηση

Survivor Spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ανακοινώθηκε η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων, δηλαδή του Τριαντάφυλλου, του Αλέξη Παππά και του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Κατά το σημερινό συμβούλιο υπήρξε και πάλι ένταση, με τον Αλέξη Παππά να εξαπολύει και πάλι τα πυρά του κατά του «πρίγκιπα» Τζέιμς, με τις ισορροπίες όμως στο παιχνίδι να αλλάζουν δραματικά, μετά και την ανκοίνωση του αποτελέσματος.

Η τριάδα των υποψηφίων Τριαντάφυλλου, Αλέξη Παππά και Γιώργου Ασημακόπουλου, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αλλά έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος ζήτησε για πρώτη φορά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον υποστηρίξει σε αυτή την ψηφοφορία. Το κοινό όμως αποφάνθηκε στην παραμονή του παίχτη για 8η φορά στο φετινό Survivor.

Αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι

Ο Αλέξης Παππάς είχε αναδειχθεί σε νούμερο ένα φαβορί για την αποχώρηση, με την ψηφοφορία να επιβεβαιώνει πλήρως τα προγνωστικά.

Δεύτερος ακολούθησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος βγήκε αλώβητος από αυτή την μάχη.

Ο Τριαντάφυλλος, για μία ακόμα φορά αναδείχθηκε δημοφιλέστερος από τους συνυποψηφίους του.

Ο Αλέξης Παππάς συγκέντρωσε, απόψε, τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού, και αποχώρησε από το φετινό Survivor.

Η αποχώρηση του μοντέλου-ηθοποιού θα έχει ως συνέπεια την κόντρα με το Τζέις να λήγει «άδοξα» και χωρίς να κοντράρονται οι δυο τους σε κάποια μελλοντική ψηφοφορία όπως είχαν αποφασίσει.

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και έτσι μένουν οι Τριαντάφυλλος, Σάκης και Μαριαλένα. Ο Σάκης μπορεί να μην κινδυνεύει, καθώς βάσει στατιστικών είναι ο πιο δυνατός παίκτης στο παιχνίδι, όμως η θέση του «Ντάφυ» αρχίζει να κουνιέται επικίνδυνα.

Δείτε την ανακοίνωση του αποτελέσματος καθώς και τις αντιδράσεις τις μπλε ομάδας.

Ποιοι κέρδισαν στο παιχνίδι;

Μπορεί το ενδιαφέρον του κοινού να στράφηκε στην αποψινή αποχώρηση, όμως έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το έπαθλο επικοινωνίας είναι ίσως το πιο σημαντικό, καθώς μιλάνε με τα αγαπημένα τους συγγενείς τους ή άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που έχουν ανάγκη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι η κόκκινη!

To ξέφρενο σερί των μπλε σταμάτησε απόψε.

Οι κόκκινοι να χαμογέλασαν επιτέλους, πριν δουν έναν παίκτη από την ομάδα τους να αποχωρεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Έτσι θα γιορτάσουμε - Οι εκκλησίες, οι μετακινήσεις και τα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι