MEDIA

Survivor: Όργιο φημών για άμεση οικειοθελή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου - Το σοβαρό πρόβλημά του

Survivor 2021: Τριαντάφυλλος
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor: Για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς στο διαδίκτυο έχουν οργιάσει οι φήμες για συζητήσεις του με την παραγωγή έτσι ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, παρά το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος ήταν εκείνος που περίμενε ότι θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια ζητούσε από το κοινό να στηρίξει τους άλλους δυο υποψήφιους και όχι εκείνον λέγοντας πως πιθανή αποχώρησή του θα δυναμώσει την κόκκινη ομάδα για την οποία και ενδιαφέρεται.

Στη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, φάνηκε πως ο Τριαντάφυλλος περίμενε να ακούσει το όνομά του, όμως, αυτό δεν συνέβη. Η έκπληξη στο πρόσωπό του φανέρωσε πως πράγματι ο γνωστός τραγουδιστής ήθελε να αποχωρήσει, ενώ τα τελευταία 24ωρα για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει τεράστια φημολογία στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα στα social media, όπου αρκετοί λογαριασμοί έχουν επιδοθεί στο… σπορ των spoilers για το Survivor, κυριαρχεί μια άποψη η οποία μάλιστα αν ευσταθεί αποτελεί και ιδιαίτερα σοβαρό συμβάν για τον γνωστό τραγουδιστή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ο Τριαντάφυλλος επικοινώνησε με την οικογένειά του και τη μητέρα του, η οποία του μετέφερε κάτι πολύ σοβαρό που τον ωθεί στη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και στην επιστροφή στην Ελλάδα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος έχει μπει σε συζητήσεις με την παραγωγή έτσι ώστε να του επιτραπεί εν τέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Τριαντάφυλλος: Τον χώρισε η σύζυγός του; Όλη η αλήθεια

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχουν φήμες που αφορούν και την προσωπική ζωή του Τριαντάφυλλου καθώς τον παρουσιάζουν ένα βήμα από τον χωρισμό με τη σύζυγό του, Δήμητρα. Τι ισχύει όμως;

Αιτία για την «έκρηξη» των φημών ήταν η συμπεριφορά της Δήμητρας προς τον τραγουδιστή, όταν εκείνος της έστελνε SMS μετά τη νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας.

«Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα. Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι», ανέφερε πικραμένος στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός πως η Δήμητρα αναφέρει στο προφίλ της στο Facebook πως είναι... ελεύθερη (!) και κάπως έτσι οι φήμες για το γάμο των δυο ξεκίνησαν.

Που είναι όμως η αλήθεια; Η εκπομπή Happy Day επικοινώνησε με τη Δήμητρα, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με όλη αυτή τη δημοσιότητα. Το προφίλ το έχω πριν γνωρίσω τον Τριαντάφυλλο και γι’ αυτό γράφει “ελεύθερη”»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» για τα εμβόλια της AstraZeneca: Η ΕΕ λέει «όχι» σε 100 εκατ. επιπλέον δόσεις