MEDIA

Survivor Spoiler 11/5: «Την γύρισε τη μπιφτέκα» - Χαμός σήμερα

Survivor Spoiler 11/5

Survivor Spoiler 11/5: Συνεχίζεται ο χαμός ανάμεσα στις δύο ομάδες

Χθες (10/5) είδαμε την κόκκινη ομάδα να κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και τον Κόρο να βγαίνει πρώτος υποψήφιος μετά τη ψηφοφορία του Survivor.

Αυτό που έκανε εντύπωση τόσο στους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές, ήταν η απόφαση της Μαριαλένας να μην ψηφίσει τον Τζέιμς, όπου έχουν κόντρα τόσο καιρό. Η γυμνάστρια έδωσε τη ψήφο της στον Κόρο και έτσι βγήκε στην ουσία υποψήφιος.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου βλέπουμε πως η απόφασή της θα συζητηθεί έντονα, με τους Τζέιμς και Νίκο να κάνουν λόγο για «γύρισμα της μπιφτέκας» και τη Μαριαλένα να φοβάται μήπως την κατηγορήσουν.

Παράλληλα ακούμε τον Τριαντάφυλλο να λέει πως περίμενε τη στιγμή που ο Κόρο θα είναι υποψήφιος, ενώ το σκηνικό που δημιουργήθηκε χθες για τους πανηγυρισμούς των παικτών, βλέπουμε να συνεχίζεται και σήμερα με τα πράγματα να ξεφεύγουν.

Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα

Ας πάμε στα φρέσκα… κουλούρια και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι χθες έκαναν μία φοβερή ανατροπή (από 7-2 κέρδισαν 10-9) και έτσι σίγουρα έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους.

Από την άλλη οι μπλε έχουν δείξει πως δεν «μασάνε» σε τέτοια και πως βρίσκουν πάντα άμεσα «απαντήσεις». Αυτές όμως δεν θα έρθουν σήμερα! Οι κόκκινοι θα κάνουν το δύο στα δύο και αυτή τη βδομάδα και αυτό σημαίνει πως την Τετάρτη (12/5) οι μπλε θα μείνουν με τέσσερις παίκτες!

Όσο για τους υποψήφιους; Δίπλα στον Κόρο, θα κάτσει ο Τζέιμς και η Μαριαλένα. Το φαβορί για να παραμείνει στο Survivor μοιάζει να είναι ο «πρίγκιπας» και έτσι τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν ανάμεσα στον 34χρονο και τη νεαρή γυμνάστρια. Βέβαια πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο φετινό Survivor, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγος