MEDIA

Survivor Spoiler: Έσκασε η «βόμβα» - Τέλος ο Νίκος Μπάρτζης

Νίκος Μπάρτζης

Survivor Spoiler: Μετά και τον Τζέιμς Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης

Τις τελευταίες μέρες οι fans του Survivor περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τι θα αποφασίσει τελικά ο Νίκος Μπάρτζης. Η απόφαση του φίλου του Τζέιμς να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό του, έκανε τον αγρότη να θέλει να βγει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, με τους ανθρώπους της παραγωγής να «πέφτουν» πάνω του για να τον μεταπείσουν.

Τελικά αυτό δεν έγινε και ο παίκτης της μπλε ομάδας αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Βέβαια τεράστιο ρόλο έπαιξε και η γνωμάτευση των γιατρών οι οποίοι έκριναν πως θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνισμάτων για τουλάχιστον 15 μέρες, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά «σφράγισε» την απόφασή του, καθώς δεν ήθελε να μείνει στο Survivor χωρίς να αγωνίζεται. Η παραγωγή προκειμένου να τον κρατήσει στο παιχνίδι, τον διαβεβαίωσε πως δεν θα προέκυπτε θέμα παραβίασης κανονισμών σε περίπτωση που έμενε για 15 μέρες μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και χωρίς να παίζει στους αγώνες. Εκείνος όμως δεν το δέχτηκε και έτσι όπως αναφέρει και το Dokari.gr, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Πλέον στη μπλε ομάδα μένουν τρεις παίκτες και μπορεί την Τετάρτη (12/5) να κέρδισαν, ακόμα και έτσι, το έπαθλο επικοινωνίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί για πολύ.

Έτσι όλα δείχνουν πως από τη Δευτέρα (17/5) το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, νωρίτερα από ότι το περιμέναμε, και το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποχωρήσεις δύο από των δημοφιλέστερων παικτών του Survivor, θα κάνει τους τηλεθεατές να δουν το ριάλιτι με εντελώς διαφορετικό μάτι…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος του lockdown! Άλμα ελευθερίας από σήμερα – Τι αλλάζει στη ζωή μας