MEDIA

Survivor Spoiler: Αλλάζουν οι ομάδες - Αυτοί είναι οι νέοι Κόκκινοι και Μπλε (video)

Survivor Spoiler:  Αλλάζουν οι ομάδες - Αυτοί είναι οι νέοι Κόκκινοι και Μπλε (video)

Survivor spoiler: Ανατροπές, κλάματα και εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο.

Τα πάνω... κάτω έρχονται στο Survivor καθώς από την Κυριακή (16/05) αλλάζουν όσα γνωρίζαμε με τις ομάδες καθώς η «τράπουλα» ανακατεύεται και δημιουργούνται νέοι Κόκκινοι και Μπλε!

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου βλέπουμε δύο νέες ομάδες να έχουν δημιουργηθεί, με τους Μπλε να αποτελούνται από τη Μαριαλένα, την Καρολίνα, τον Τριαντάφυλλο και τον Κόρομι, ενώ η Ελένη Χαμπέρη μετακομίζει στην Κόκκινη Ομάδα με τους Ηλία, Ασημακόπουλο, Νικολέττα και Σάκη.

Παράλληλα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους 8 παίκτες ότι από δω και πέρα το παιχνίδι γίνεται πιο ατομικό.

Όσο για το μεγάλο ερώτημα όλων, δεν είναι άλλο από την τύχη του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας προβλήματα και στα δυο γόνατά του.

Μάλιστα, είπε στους ανθρώπους του προγράμματος πως αν χρειάζεται μεγάλο διάστημα αποθεραπείας, δεν θέλει να είναι στο παιχνίδι και να μην αγωνίζεται και προτίθεται να αποχωρήσει.

«Την Κυριακή, περιμένουμε να ακούσουμε, τι θα πουν οι γιατροί. Δηλαδή χρειάζεται όντως αποθεραπεία και περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση κι εκείνος όντως δεν θα δεχθεί να κάθεται α λα Τριαντάφυλλος μέσα στο παιχνίδι;» ανέφερε η εκπομπή Love It.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Γλυκά Νερά: Τα κρίσιμα ερωτήματα και τα λάθη των δολοφόνων – Οι απαντήσεις που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.