MEDIA

Survivor: Πανζουρλισμός στη Ρόδο για τον Τζέιμς - Τον υποδέχτηκαν με τιμές ήρωα! (vids)

Survivor: Πανζουρλισμός στη Ρόδο για τον Τζέιμς - Τον υποδέχτηκαν με τιμές ήρωα! (vids)
rodiaki.gr

Survivor: Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου για να αποθεώσει τον Τζέιμς Καφετζή με τα μέτρα κατά του κορονοϊού να πηγαίνουν περίπατο!

Επέστρεψε στη Ρόδο ο Τζέιμς Καφετζής, ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο κανένα μέτρο προστασίας δεν τηρήθηκε!

Στην πλατεία Φαληρακίου, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, με την πλειοψηφία να φορά μάσκες, καλωσορίζοντας τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει στο παιχνίδι για τη Ρόδο, το χωριό του τις Καλυθιές και το Φαληράκι.

Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor, αφού δεν ήταν μόνο ο πρώτος στα αθλήματα στους 5 Μπλε παραμένοντες στο παιχνίδι, αλλά εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Δεκάδες ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του δημοφιλούς παίκτη.

Άτομα κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Φαληρακίου, τα πανό έγραφαν «Τζέιμς νικητή της καρδιάς μας» και ο ίδιος έφτασε απευθείας από το αεροδρόμιο, μαζί με τη συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη.

Μέσα στις επευφημίες του κόσμου, ο Τζέιμς Καφετζής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του Λευτέρη, τη μητέρα του Μπέβερλι, τον αδελφό του Μάικ και την αδελφή του Έφη ευχαρίστησε για τη στήριξη.

Μεταξύ άλλων ο Τζέιμς δήλωσε: «Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτρια μου την Αμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Συμβόλαιο θανάτου στη Μεταμόρφωση: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.