MEDIA

Survivor Spoiler: Οριστικό - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor Spoiler: Οριστικό - Αποχώρησε ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor: Στο σημερινό (16/05) επεισόδιο αναμένεται να ανακοινωθεί η αποχώρηση του παίκτη.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται εκτός Survivor και αυτό θα ανακοινωθεί στους υπόλοιπους παίκτες στο αποψινό συμβούλιο, όπως και οι νέες ομάδες που σχηματίζονται.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, νέες ομάδες Κόκκινων και Μπλε θα συνεχίσουν από εδώ και στο εξής, σε καμία ωστόσο δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Νίκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πόνους και στα δυο γόνατα και η κατάστασή του είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει το «ταξίδι» του στο reality επιβίωσης.

Έτσι, μετά τον Τζέιμς Καφετζή, ένα ακόμη μεγάλο φαβορί βρίσκεται εκτός παιχνιδιού αλλάζοντας πλήρως τις ισορροπίες όπως θα φανεί στη συνέχεια.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η αποχώρηση του Τζέιμς από το παιχνίδι ήταν και η αιτία η οποία ουσιαστικά «έσπρωξε» τον Μπάρτζη προς την αποχώρηση καθώς ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σε αυτό το σημείο, να σημειωθεί πως οι πρώτοι ψίθυροι για ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση έχουν ξεκινήσει, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση, όπως εκείνη του Τζέιμς...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν