MEDIA

Survivor Spoiler 17/5: Πέφτουν κορμιά στη νέα ασυλία – Ασυγκράτητος ο Τριαντάφυλλος

Survivor

Survivor Spoiler 17/5: Πώς θα γίνεται από σήμερα το αγώνισμα της ασυλίας

Νέο επεισόδιο με πολλές ανατροπές και διαφορές με τα προηγούμενα, θα δούμε απόψε στο Survivor.

Μετά τις αποχωρήσεις των Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή, οι ομάδες άλλαξαν, ενώ πλέον οι αγώνες ασυλίας γίνονται ατομικοί. Χθες (16/5) βγήκαν δύο αρχηγοί οι οποίοι εναλλάξ διάλεγαν παίκτες, για να βγουν δύο νέες ομάδες.

Οι κόκκινοι για αυτή την εβδομάδα αποτελούνται από τους: Ηλία Μπόγδανο (αρχηγός), Ελένη Χαμπέρη, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Ασημακόπουλο και Νικολέτα Μαυρίδη. Οι μπλε είναι οι: Καρολίνα (αρχηγός), Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι.

Αυτές έπρεπε απαραίτητα να έχουν από δύο γυναίκες, ενώ αναγκαστικά η μία θα αποτελούταν από πέντε παίκτες, καθώς αυτή τη στιγμή στο ριάλιτι βρίσκονται 9. Κόκκινοι και μπλε θα αγωνίζονται μόνο στα αγωνίσματα με έπαθλο το φαγητό και την επικοινωνία, στους αγώνες ασυλίας όμως, ο καθένας θα αγωνίζεται μόνος του.

Χθες οι μπλε κέρδισαν με τον Τριαντάφυλλο να βγάζει τα «πιστόλια» και να βλέπουμε έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη. Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ακούμε τον «Ντάφυ» να… πετσοκόβει τον Ασημακόπουλο, ενώ κάποιοι παίκτες σχολιάζουν την απόδοσή του αλλά και τη συμπεριφορά του, καθώς μοιάζει ασυγκράτητος μετά τις νίκες του.

Στο στίβο μάχης αναμένεται να πέσουν κορμιά για την ατομική ασυλία. Ακούμε τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει πως ο κάθε παίκτης θα έχει από τρεις «ζωές». Όποιος καταφέρει να μείνει στο τέλος με τις περισσότερες θα είναι και ο νικητής, αφού σε κάθε ήττα θα αφαιρείται και μία.

Το πώς θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παραμένει άγνωστο ακόμα, όμως στο συμβούλιο του νησιού σίγουρα θα έχουμε – για άλλη μια φορά- εντάσεις.

Τα φώτα πέφτουν πάνω στον Τριαντάφυλλο, ενώ φαίνεται πως η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου με τη Μαριαλένα να ξεσπάει σε κλάματα. Ποιος είναι ο λόγος; Θα το μάθουμε απόψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Τόσα αντισώματα αποκτήσατε αν κάνατε εμβόλιο Pfizer ή Astrazeneca