MEDIA

Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρινού στην εμφάνιση του πρώτου ημιτελικού (pics+vid)

Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρινού στην εμφάνιση του πρώτου ημιτελικού (pics+vid)

Eurovision 2021Εντυπωσιακή ήταν η Ελενα Τσαγκρινού στην εμφάνιση της στο stage του πρώτου ημιτελικού του 65ου διαγωνισμού της Eurovision που λαμβάνει χώρα στο Ρότερνταμ.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου ξεπέρασε όλα τα τεχνικά προβλήματα και άνοιξε τον χορό των υποψηφιοτήτων της Eurovision.

Δείτε την εμφάνιση της Κύπρου:

Απόψε είναι πολύ σημαντική βραδιά αφού ψηφίζει το 50% της κριτικής επιτροπής. Η συμμετοχή της Κύπρου στα φαβορί του πρώτου ημιτελικού.

Η εκθαμβωτική Έλενα βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές στο πλευρό της με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με κρυστάλλους.

Δείτε την gallery:

Διαβάστε όλα τα νέα για τη Eurovision ΕΔΩ.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Η Ελενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής pop, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα.

Σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό, ενώ από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν η βασική φωνή των OtherView. Παράλληλα το 2014 συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us» ως coach ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice».

Μετά την αποχώρησή της από τους OtherView και συγκεκριμένα τον Ιούλιου του 2018 η Ελενα Τσαγκρινού κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο κομμάτι, με τίτλο «Πάμε Απ' Την Αρχή», το οποίο λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και σε αγγλική εκδοχή, ως «Summer Romance».

Τον Απρίλιο του 2019, συμμετείχε στο MadWalk - The Fashion Music Project, ερμηνεύοντας με τον Δάκη το κομμάτι «Τσάι Με Λεμόνι» ενώ τον Ιούλιο του 2020 κυκλοφόρησε το τέταρτο σόλο τραγούδι της, με τίτλο «Amore» και μια συνεργασία με τον σύντροφό της Mike, με τίτλο «Πάρε Με Αγκαλιά», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Λύματα: Σταθερή η κατάσταση στην Αττική - Πού σημειώθηκε «έκρηξη» 198%