MEDIA

Survivor: Δύσκολες ώρες για το Νίκο Μπάρτζη - Άμεσα στο χειρουργείο

Survivor: Δύσκολες ώρες για το Νίκο Μπάρτζη - Άμεσα στο χειρουργείο

Τα έξοδα της νοσηλείας του θα καλυφτούν από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Mετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor 4» λόγω τραυματισμού, ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στην Ελλάδα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22/5).

Ο χαμός που επικράτησε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο συνεχίστηκε και την ώρα που έφτασε στο χωριό του, το Βραχάτι Κορινθίας.

H υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στο Βραχάτι, ήταν ιδιαίτερα θερμή, ίσως θερμότερη και από την πανηγυρική υποδοχή του James Καφετζή στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», την πόρτα του νοσοκομείου θα περάσει ο Νίκος Μπάρτζης, καθώς έπαθε ρήξη χιαστού μέσα στο ριάλιτι.

Ο νεαρός παίκτης θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε εξετάσεις και στη συνέχεια θα χειρουργηθεί.

«Ο Νίκος δεν ήθελε να γίνει τίποτα για την επιστροφή του. Μετά βίας πήγε στο μαγαζί του. Αν τον δείτε και σε αυτά τα πλάνα περπατά και κουτσαίνει, πονάει πολύ και ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι. Ήθελε να πάει κατ’ ευθείαν στο σπίτι του. Υπάρχει η ρήξη χιαστού. Τέτοιες περιπτώσεις θέλουν χειρουργείο. Τις επόμενες εβδομάδες θα πάει στους γιατρούς. Η παραγωγή έχει όλους τους παίκτες ασφαλισμένους και δεν θα πληρώσει τίποτα για τη νοσηλεία του. Θα κάνει πρώτα κάποιες εξετάσεις και μετά θα γίνει το χειρουργείο» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του OPEN.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του