MEDIA

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες - Δείτε τι αλλάζει

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες - Δείτε τι αλλάζει

Survivor Spoiler: Με το στόμα... ανοιχτό έμειναν οι παίκτες όταν άκουσαν την ανακοίνωση του παρουσιαστή.

Μια απρόσμενη εξέλιξη φέρνει το Survivor για τη συνέχεια, με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως αλλάζουν όσα γνώριζαν, λίγο πριν την τελική ευθεία και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν για το αγώνισμα το έπαθλο του οποίου ήταν φαγητό, ενώ οι παίκτες θα πήγαιναν και σε μία βίλα για να περάσουν τη βραδιά.

Ωστόσο η έκπληξη που φύλαγε ο Γιώργος Λιανός ήταν πως τις ελληνικές ομάδες να συνόδευαν και αυτές της Τουρκία, καθώς οι παίκτες ενώθηκαν ανάλογα τα χρώματα των ομάδων τους.

Το ματς ήταν απίστευτα αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα προκειμένου να πάρουν αυτό το έπαθλο, που σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορείς να το χαρείς κάθε μέρα.

Το αγώνισμα έφτασε για ακόμα μία φορά στο flag race, εκεί όπου ο Μπερκάι και η Αλέινα, κοντραρίστηκαν με την Καρολίνα και τον Ποϊράζ.

Η ανακοίνωση που σόκαρε τους παίκτες

Όλοι οι Κόκκινοι πήγαν στη βίλα εκεί όπου έβαλαν τα καλά τους, έφαγαν, χόρεψαν και σίγουρα ξεκουράστηκαν καλά για τη δύσκολη συνέχεια.

Ωστόσο όπως κάθε Τετάρτη είχαμε και το συμβούλιο του νησιού για την αποχώρηση ενός παίκτη, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει αλλαγές στους κανόνες, αφού πλέον γυναίκες και άντρες θα μπορούν να κοντραριστούν στα αγωνίσματα ασυλίας, αλλά και ο τρόπος ψηφοφορίας θα είναι διαφορετικός.

Έτσι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το νικητή του 4ου Survivor και φυσικά για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στο Νewsbomb.gr: Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στους γνωστούς - άγνωστους