MEDIA

Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία - Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Surivor Spoiler: Μια από τις επικότερες... μονομαχίες θα δούμε στο σημερινό (14/06) επεισόδιο.

Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι ατομικές ασυλίες είναι αυτές που οδηγούν μέχρι τον τελικό, με το σημερινό (14/06) επεισόδιο να χαρίζει μια ακόμα ενώ θα οδηγήσει παράλληλα και κάποιον στον... τάκο!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τα... πάντα!

Όταν ο Ηλίας Μπόγδανος στο τελευταίο συμβούλιο υπέδειξε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αμέσως ο Σάκης ζήτησε από την παραγωγή να μπει εκείνος στη θέση της.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε την ευκαιρία να ξανά σκεφτεί την επιλογή του ο Ηλίας αλλά εκείνος επέμεινε στην αρχική του στάση. Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συμπλήρωσε την τριάδα που «ρίχτηκε» στον... τάκο.

Η ατάκα του Σάκη να μπει στη θέση της αγαπημένης του Μαριαλένας άναψε «φωτιές» στην παραλία με τους παίκτες να νιώθουν πως το ζευγάρι τους έχει κοροϊδέψει και πως όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο!

Στον αγώνα μπλε και κόκκινοι, Έλληνες και Τούρκοι αναμείχθηκαν με τους μπλε να κερδίζουν ένα τέλειο ταξίδι που τα είχε όλα στις μαγευτικές Μπαχάμες.

Ποιος θα είναι όμως ο νικητής της ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση;

Oι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως ο συνήθης... ύποπτος, Σάκης Κατσούλης, θα κερδίσει ακόμη ένα κολιέ ασυλία.

Έτσι θα υποδείξει και εκείνος με τη σειρά του, χωρίς να προκαλέσει καμία έκπληξη, ως πρώτο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2021 LIVE: Πρόγραμμα, θέματα, απαντήσεις, βάσεις - Συνεχής ενημέρωση