MEDIA

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση - Η έκπληξη του Λιανού στους παίκτες

Survivor

Survivor: Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει στην τελική του ευθεία και η αγωνία κορυφώνεται όσο ο μεγάλος τελικός πλησιάζει.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ανίκητος αυτή την εβδομάδα και θριάμβευσε και στις τρεις μάχες για την ασυλία. Έτσι έσωσε και την Μαριαλένα.

Μετά την Ελένη Χαμπερη και Γιώργο Ασημακόπουλο, ήταν η σειρά του Γιώργου Κόρομι να βρεθεί «στον τάκο».

Ο μόνος από τους Amigos που δεν βρέθηκε στον… τάκο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για την εμπειρία του στο Survivor.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκινητικό όλο αυτό. Μια εμπειρία που αν κάποιος δεν την ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Με στεναχωρεί ότι φτάνουμε στο τέλος και μένουν μόνο οι αναμνήσεις. Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας ειδικά τώρα που έχουμε μείνει λίγοι μέχρι το τέλος. Νιώθω ότι το τέλος είναι κοντά και με στεναχωρεί πολύ. Θα μας έχει μείνει μια υπέροχ η εμπειρία, όταν βγούμε έξω, που φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα έχει μετανιώσει για αυτήν» πρόσθεσε ο παίκτης του Survivor.

Μάλιστα, λίγο πριν να ξεκινήσει το αγώνισμα ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση που τους ξάφνιασε.

Τους έπιασε προ εκπλήξεως αποκαλύπτοντάς τους πως στο επεισόδιο της Κυριακής οι παίκτες του Ελληνικού Survivor θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες του Survivor της Ρουμανίας.

«Θα έχετε τη χαρά να αγωνιστείτε σε έναν μεικτό αγώνα με τους Survivors της Ρουμανίας. Οι δυο φιναλίστ που θα φθάσουν σήμερα στην τελική αναμέτρηση θα είναι οι αρχηγοί των δυο νέων ομάδων. Μόνος περιορισμός είναι ότι οι δυο κοπέλες θα πρέπει να είναι σε διαφορετικές ομάδες. Σας περιμένουν πώς και πώς οι survivors της Ρουμανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Σάκης ως νικητής επέλεξε στη νέα του ομάδα τον Ηλία Μπόγδανο και την Ελένη Χαμπέρη υπό την κόκκινη μπαντάνα, ενώ στην μπλε η Μαριαλένα πήρε τους «παλιούς» Κόρο και Ασημακόπουλο. Στο έπαθλο φαγητού ο Σάκης αποφάσισε να το απολαύσει μαζί με Μαριαλένα και Κόρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η «σπείρα του νεκροταφείου»: Ο «Χαν», το «αθεόφοβο» δίδυμο και το μαγαζί στην Ομόνοια