MEDIA

Αγγελική Νικολούλη για Γλυκά Νερά: Πληροφορίες για εμπλοκή κι άλλου προσώπου εκτός από τον Μπάμπη

Αγγελική Νικολούλη για Γλυκά Νερά: Πληροφορίες για εμπλοκή κι άλλου προσώπου εκτός από τον Μπάμπη
InTime

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιστρέφουν εκτάκτως μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις και την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα, έχοντας νέες πληροφορίες για την υπόθεση.

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη είχε ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν. Η εκπομπή είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, και μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις αποφασίστηκε να επιστρέψει στο στούντιο κι αυτή την Παρασκευή (18.06).

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, αποκάλυψε μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες που αναμένεται να μεταδώσει στις 23:30 στην εκπομπή της. «Μπορώ να βγάλω στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχα με τον σύζυγο. Πήραμε πολλά στοιχεία, θα καταλάβουν και οι τηλεθεατές», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει σημασία το πότε εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά το πώς τον προσεγγίσαμε κατά τη διάρκεια αυτής της έρευνας. Ήμουν η σκιά του, είχαμε αυτή την επαφή και θα δείτε αρκετά», πρόσθεσε.

Το πλέον ενδιαφέρον, είναι πως η Αγγελική Νικολούλη έκανε λόγο για την πιθανότητα εμπλοκής κι άλλου προσώπου, πέραν του καθ’ ομολογία δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην υπόθεση. «Μεταφέρω με επιφύλαξη, ότι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στην τραγική ιστορία και οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ισχύει. Ο ίδιος είπε ότι δεν είχε συνεργό», τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με αλεξίσφαιρο και δρακόντεια μέτρα