MEDIA

Μαρία Σάκκαρη: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Μαρία Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη: Μετά τη μεγάλη της επιτυχία στο Roland Garros, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ

Στο Γαλλικό Όπεν η Μαρία Σάκκαρη έκανε την Ελλάδα υπερήφανη για άλλη μια φορά, φτάνοντας μία ανάσα πριν το μεγάλο τελικό.

Μετά την τεράστια επιτυχία της στο Roland Garros, το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Tik Talk».

Η Μαρία μίλησε για όλους και για όλα, ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά.

Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Θα μου πει γιατί το λες δημόσια, αλλά το νιώθω και ήταν πάρα πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Είναι πράγματα που προσέχουμε και οι δύο, αλλά δεν σκεφτόμαστε πολύ τι να κάνουμε.

Δεν κάνουμε τρέλες και ανεξαρτήτως με ποιον είμαστε, δεν έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ απλό παιδί, θα μπορούσα να μιλάω για εκείνον για ώρες. Είμαστε σχεδόν έξι μήνες μαζί. Έχουμε μια εύκολη σχέση, είναι εύκολος άνθρωπος. Έπαιζε και εκείνος τένις, αρέσει στην οικογένεια το άθλημα. Ήρθε στη ζωή μου από εκεί που δεν το περίμενα», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

«Μετά από κάθε ήττα κοιτάζω μπροστά»

«Μου παίρνει ένα 24ωρο να “καθαρίσω” το μυαλό μου και να προχωρήσω μπροστά. Πρόσφατα στη Ρώμη δυσκολεύτηκα να ξεπεράσω μία ήττα μου. Χρειάστηκε κάποιες μέρες να ξεκουραστώ», εξομολογείται η Μαρία Σάκκαρη, για τον τρόπο με τον οποίο ξεπερνά μία ήττα αλλά και για το πώς διαχειρίζεται μία νίκη.

«Για τον Τσιτσιπά είναι θέμα χρόνου να κερδίσει ένα Grand Slam»

«Στεναχωρήθηκα για τον Στέφανο. Το ότι έφτασε στον τελικό σε τέτοια ηλικία είναι αξιοθαύμαστο», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, σχολιάζοντας το θρυλικό παιχνίδι μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νόβακ Τζόκοβιτς και εξηγώντας τον λόγο που θεωρεί πως αυτό κατέληξε σε ήττα του Έλληνα τενίστα. Η αναφορά στη γνωριμία και τη σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, που - όπως δήλωσε – «γνωρίζει από 10 ετών», στο παιχνίδι των Ολυμπιακών Αγώνων όπου θα συμμετάσχουν ως ζευγάρι, τον αλληλοσεβασμό και τη χημεία.

«Προπονούμαι με άντρες γιατί θέλω να βελτιώνομαι»

«Θέλω έναν καλύτερο και πιο γρήγορο ρυθμό. Τελευταία κερδίζω περισσότερο εγώ», δηλώνει η Ελληνίδα τενίστρια, αναφερόμενη στις προπονήσεις και στην επιλογή της να έχει ως προπονητές, άντρες, ενώ εξηγεί και τον λόγο που αυτό τη βοηθά στο να βελτιώνεται διαρκώς.

«Και το Ρολάν Γκαρός να κέρδιζα κάτι θα έβρισκαν να πουν»

«Σταμάτησα να διαβάζω τα σχόλια στα social media. Μπορεί να λέει ο καθένας ό, τι θέλει γιατί πάντα θα βρει κάτι να πει. Δε με απασχολεί πλέον», εξομολογείται η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που είχαν γραφτεί στο διαδίκτυο, κατά τη συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός. Η αναφορά και στα σχόλια προπονητών για το «”κακό” χτύπημα», αλλά και στην αγάπη που εισπράττει από πλήθος κόσμου, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός.

O ρόλος της μητέρας της και τα λόγια του παππού της

«Η μητέρα μου είναι πάντα εκεί για μένα και με καθησυχάζει για όλα. Τα καλοκαίρια ο παππούς μου μού μάθαινε τένις και η γιαγιά μάζευε τις μπάλες», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας για τον σημαντικό ρόλο της μητέρας της στη ζωή της αλλά και για τη συμβολή του προπονητή παππού της στο να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Ο παππούς της Ελληνίδας τενίστριας μίλησε στην κάμερα του «Tik Talk».

Υπάρχουν παίκτριες που ανέχονται άσχημες συμπεριφορές

«Κάποιοι προπονητές δεν αντέχουν την ήττα και την απόρριψη και ξεσπούν πάνω τους. Το πρώτο βήμα έγινε από τη Σοφία Μπεκατώρου. Ήταν πολύ δύσκολο να βγει να το πει δημοσίως.΄Ηταν αξιοθαύμαστο. Όσο πιο μεγάλη είσαι τόσο πιο ώριμα σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές», δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη, αναφερόμενη στη σεξουαλική βία, την πίεση και την κακοποίηση στον αθλητικό χώρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»