MEDIA

Survivor: Τα… είδαν όλα οι παίκτες! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Μία από τις δυσκολότερες βραδιές έζησαν στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor έχει μπει πλέον στη τελική του ευθεία για τον μεγάλο τελικό, με πέντε παίκτες να έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη.

Οι Survivors βίωσαν μια από τις δυσκολότερες βραδιές τους στον Άγιο Δομίνικο λόγω του τροπικού κλίματος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χαρακτήρισε «βιβλική καταστροφή» την κακοκαιρία που χτύπησε την παραλία τους, ενώ ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως δεν είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και σχολίασε πως θα το βίωνε η Ελένη αν είχε παραμείνει στο νησί.


Ο στίβος μάχης χρειαζόταν επιδεξιότητα, καθώς τα δυο παζλ πριν τους κρίκους ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά. Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας ταίριαζε στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άρχισε βα εξολοθρεύει τις ζωές των αντιπάλων του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε πρώτος εκτός μάχης και ακολούθησαν με τη σειρά οι Ηλίας και Μαριαλένα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της.


Στον τελικό έφτασε ο Σάκης, ο οποίος είχε μειονέκτημα ζωών, αλλά ο τραυματίας Κόρο τελικά αναδείχθηκε νικητής διατηρώντας τις 4 από τις 5 ζωές με τις οποίες ξεκίνησε.

Την ίδια ώρα το ζευγάρι απολάμβανε την μοναξιά της παραλίας επιλέγοντας όμως το ποτάμι αντί τη θάλασσα, ωστόσο η βουτιά τους στο νερό προκλήθηκε από το σπάσιμο ενός κλαδιού, όπου αμφότεροι έπεσαν στο νερό και ξέσπασαν σε γέλια.


Στο συμβούλιο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ο Κόρο που είχε την ατομική ασυλία αποφάσισε να βγάλει στον… τάκο τον Σάκη Κατσούλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει