MEDIA

Survivor Spoiler 22/6: Αυτός κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία – Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor Spoiler 22/6

Survivor Spoiler 22/6: Το αποψινό αποτέλεσμα θα βάλει «φωτιά» στο παιχνίδι – Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Πέντε παίκτες έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο και βρίσκονται μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Survivor που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το διήμερο 4-5 Ιουλίου.

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισε ο Κόρο, όπου στο επεισόδιο της Δευτέρας (21/6) διεκδίκησε με τον Σάκη Κατσούλη το κολιέ και κατάφερε μετά από πολύ καιρό να κερδίσει. Μάλιστα, ο Κόρομι έδωσε για υποψήφιο τον Ευβοιώτη και όχι τη Μαριαλένα, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Απόψε έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, ο Σάκης Κατσούλης… επιστρέφει!

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κερδίζει και αν επαναλάβει το ίδιο και αύριο, αυτόματα ακυρώνεται η υποψηφιότητά του, με τον Κόρο να πρέπει να ψηφίσει κάποιον άλλο στη θέση του.

Αυτό σημαίνει πως αν αύριο ο Σάκης πάρει και τη δεύτερη ασυλία, ο Κόρο σίγουρα θα δώσει τη Μαριαλένα, όμως αυτά προς το παρόν είναι υποθέσεις. Απόψε ο 30χρονος θα ψηφίσει έναν εκ των Ασημακόπουλο και Κόρο, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος για να βγει στον τάκο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει