MEDIA

Big Brother Spoiler (17/09): Το Live με καλεσμένη – έκπληξη και το φαβορί για την αποχώρηση

Big Brother live
Την Παρασκευή (17.09) στις 21:00 το τέταρτο LIVE της χρονιάς.
ΣΚΑΪ

Big Brother: Τέταρτο LIVE με οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα το βράδυ της Παρασκευής (17.09) και αναμένεται με ενδιαφέρον το ποιος θα αποχωρήσει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Η εβδομάδα που πέρασε στο σπίτι του Big Brother ήταν γεμάτη γεγονότα και ανατροπές. Νέες παρέες δημιουργήθηκαν, κάποιες άλλες χάλασαν, σχέσεις έφτασαν στα άκρα και ένας γλυκός έρωτας γεννήθηκε. Υλικό σε πρώτη μετάδοση θα μας δώσει επιπλέον πληροφορίες για όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι ενώ η Γραμμή Ζωής ενός συγκάτοικου θα προκαλέσει δυνατά συναισθήματα. Ποια ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του που τον σημάδεψαν;

Μετά από την απόφαση της Σαμάνθας να μην κάνει χρήση του βέτο η Ευδοκία, η Σοφία και ο Steve βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι Big Brother. Ποιους θα στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα είναι εκείνος που στο τέλος του live θα πει το αντίο στους συγκατοίκους; Σύμφωνα με την τάση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες, η Σοφία φαίνεται πως είναι το φαβορί για την αποχώρηση στο αποψινό LIVE, το οποίο θα έχει και μια καλεσμένη… έκπληξη.

Η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνει για λίγο τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ξαναψήνεται» και ως επίσημη προσκεκλημένη στο πλατό του Big Brother Live συνομιλεί με τους συγκατοίκους. Στο πλατό θα βρίσκεται και η κυρία Μαρία Βαφάκη, μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη.

Στο τέταρτο Big Brother Live μας υποδέχονται απόψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Μαζί τους, η Αφροδίτη Γραμμέλη με την οποία θα αναλύσουν τις συμπεριφορές των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παραδόθηκε ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία

Καταγγελία μητέρας 19χρονης: Η κόρη μου υπέστη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι