MEDIA

«Πυρά» κατά Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις δηλώσεις υπέρ Φιλιππίδη - «Αυτά δεν λέγονται δημόσια»

Πέτρος Φιλιππίδης
Αντιδράσεις από τη στήριξη συναδέλφων του, προς τον γνωστό ηθοποιό

Συνεχίζεται η δριμύτατη κριτική προς την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μετά τις δηλώσεις υποστήριξης προς τον Πέτρο Φιλιππίδη που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Όλοι έχουμε αδυναμίες», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της, υποστήριξε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πως μίλησε τηλεφωνικά μαζί του όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και οδήγησαν εν τέλει στη φυλάκισή του μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Η θέση της γνωστής ηθοποιού προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τους περισσότερους να την επικρίνουν για τη στάση της.

Ανάλογες ήταν οι τοποθετήσεις της ηθοποιού Ελένης Τζώρτζη. «Είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται δημόσια», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Open Weekend». Αναφορικά με τον ίδιο τον Πέτρο Φιλιππίδη, η έμπειρη ηθοποιός ανέφερε πως «όλοι έχουμε αδυναμίες» ενώ εξήγησε και τη δική της περίπτωση την οποία χαρακτήρισε ως «κακή συνεργασία» λέγοντας ότι ο ηθοποιός της είχε μιλήσει με άκρως υποτιμητικά λόγια.

Η κ. Τζώρτζη, ωστόσο, δεν ήταν η μόνη που τοποθετήθηκε για το θέμα. Ο Χρήστος Λούλης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Σοφία Παυλίδου, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Καραμίχος και ο Πασχάλης Τσαρούχας σχολίασαν τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή! Σκαρφίστηκαν νέο κόλπο - Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτό το μήνυμα

Νέα Ζηλανδία: Άγριο έγκλημα - Μητέρα έπνιξε τις τρεις κόρες της

Πότε θα έρθει η ύφεση του κορονοϊού – Οι δυσοίωνες προβλέψεις των ειδικών για τα Χριστούγεννα