MEDIA

Κομάντα και Δράκοι: Ποιος είναι ο «Ντόντο» που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών;

Κομάντα και Δράκοι: Ποιος είναι ο «Ντόντο» που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης η νέα σειρά του Mega με τίτλο «Κομάντα και Δράκοι», με τα πρώτα σχόλια να είναι πολύ θετικά - Τα βλέμματα, όμως, έκλεψε ο «Ντόντο»

Εκστασιασμένο ήταν το Twitter και το τηλεοπτικό κοινό από την πρεμιέρα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» στο Mega και ιδιαίτερα από την ερμηνεία του ταλαντούχου Λευτέρη Κοκογιαννάκη, του «Ντόντο»

Ο Ντόντος, τo παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες -αν και δεν είναι ηθοποιός- και αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter.

Ο 26χρονος αν και δεν έχει σπουδάσει ηθοποιία ξεχώρισε με την ερμηνεία του και τα χαρίσματά του. O Λευτέρης Κοκογιαννάκης κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στη Ρόδο: Νέες αποκαλύψεις για τον γυναικοκτόνο - «Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ»

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ρόδος: Ο 40χρονος είχε δικογραφίες σε βάρος του για απειλές και βία σε βάρος συντρόφων του