MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: Εύχομαι να «ξεβρακωθούν» κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης

Ελεονώρα Μελέτη
Καυστική παρουσιάστηκε η γνωστή παρουσιάστρια.
Glomex/Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη και στη διάρκεια της συνέντευξης υποστήριξε πως υπάρχουν πράγματα που γίνονται πίσω από τις κάμερες τα οποία εύχεται να αποκαλυφθούν έτσι ώστε να «αποκαθηλωθούν» πρόσωπα  της τηλεόρασης.

Επιτυχημένη είναι η παρουσία της Ελεονώρας Μελέτης στην πρωινή ζώνη του Mega τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με τη γνωστή παρουσιάστρια να παίρνει αυτή τη φορά τον ρόλο της καλεσμένης, στον ίδιο σταθμό, αφού πήγε ως φιλοξενούμενη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της τηλεόρασης, λέγοντας πως στα παρασκήνια συμβαίνουν τα… ακατάληπτα, και ευχήθηκε να αποκαλυφθούν το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε κάποιοι να «ξεβρακωθούν»!

«Μου αρέσει να παίζω καθαρά, αληθινά με τους συνεργάτες μου, μπορούν να βγουν και να το επιβεβαιώσουν. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι πολύ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η τηλεόραση είναι σημαντικό σπορ και πολύ σκληρός χώρος», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι. Κάποια στιγμή εύχομαι να ξεβρακωθούν, κυριολεκτικά κι όπως το λέω, πρόσωπα της τηλεόρασης. Να αποκαλυφθεί το πραγματικό τους πρόσωπο στον κόσμο. Αν και πιστεύω ότι ο κόσμος είναι γάτα, αντιλαμβάνεται. Μπορεί να αργεί, αλλά καταλαβαίνει», πρόσθεσε.

Επίσης, ανέφερε πως «Υπάρχει τοξικός ανταγωνισμός, δεν είναι καλός. Όπου υπάρχει η πίεση και το άγχος της δουλειάς, η τοξικότητα είναι πολύ εύκολο να ξεφυτρώσει παντού. Το θέμα είναι αν γράφονται λάθη, να έχει την δυνατότητα να το διαχειριστείς με το λιγότερο δυνατό κόστος και για σένα και για τους ανθρώπους σου. Εκεί έχω καταλήξει».

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε και στη μητρότητα και στις δυσκολίες που πέρασε η ίδια μετά τη γέννα. «Πήγα σε ειδικό, είχα το διπολικό συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας και της απόλυτης αμηχανίας ως προς τον εαυτό μου. Δεν ήξερα ποια είμαι. Πράγματα που ίσως αγαπούσα, δεν τα ήθελα πια. Όλο αυτό το πράγματα έχει και γκρίζες ζώνες κι αυτές τις γκρίζες ζώνες δεν μας τις λένε εύκολα σαν να μην πρέπει να αποδομηθεί η ιερότητα και η τελειότητα της μητρότητας. Δεν την προσβάλλει κανείς αν βγει και πει ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα, χωρίς να έχει επιλόχειο, να μη νιώθει πολύ στα καλά της, όταν έχει γεννήσει. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το παιδί σου, τον άντρα σου και την ζωή σου. Είναι απλώς ένα μεταβατικό στάδιο του επιλόχειου ψυχισμού που έχεις το δικαίωμα να νιώθεις όπως γουστάρεις», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Τραυματισμός 6χρονου με καρτ: Άνοιξε τα μάτια του και κούνησε τα άκρα του ο μικρός Φώτης

Κορονοϊός: Σε μίνι lockdown Καστοριά, Ξάνθη και Δράμα - Σε ποιες περιοχές παρατείνονται τα μέτρα

Έγκλημα στη Ρόδο: «Ελένη αν δεν έφευγα, θα με σκότωνε» - Η ξαδέρφη της Δώρας στο Newsbomb.gr