MEDIA

J2US: Η Κατερίνα Καινούργιου στη θέση της Κατερίνας Στικούδη με εντυπωσιακή είσοδο και αποκαλύψεις

Κατερίνα Καινούργιου J2US
Εντυπωσιακή η Κατερίνα Καινούργιου στη νέα της θέση στο Just The Two of Us.
Glomex

J2US: Η γνωστή παρουσιάστρια κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό της ετοιμόγεννης συνεργάτιδας του σόου.

Ο νέος κύκλος του J2US ξεκίνησε με την Κατερίνα Στικούδη να έχει αναλάβει τον ρόλο της παρουσίασης όλων όσων συμβαίνουν στα παρασκήνια αλλά και των συνεντεύξεων με τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια. Η γνωστή τραγουδίστρια, παρότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εμφανίστηκε κανονικά στα πρώτα επεισόδια πλην όμως έφτασε η στιγμή που δεν μπορούσε άλλο να δίνει το «παρών».

Το πρόσωπο που κλήθηκε να την αντικαταστήσει ήταν μυστικό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (16.10), όταν και έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του Just The Two Of US η Κατερίνα Καινούργιου! Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο στο σόου και ανέλαβε πλέον τον ρόλο της Στικούδη στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής και παραγωγής του σόου έκανε ειδική αναφορά στην Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψε πως περιμένει να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Κατά τα άλλα, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε για τα καλά στον ρόλο και ξεκίνησε τις συνεντεύξεις στα backstage κάνοντας… αποκαλύψεις, που αφορούσαν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος συμμετέχει τα πρωινά στο πάνελ της εκπομπής της!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στεφανία Τζαφέρη: Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες της food blogger από τον άγριο ξυλοδαρμό της

Συναγερμός στο Αγρίνιο: Εκκενώθηκε προληπτικά οικισμός λόγω ανόδου της στάθμης στη λίμνη Λυσιμαχεία

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για το πώς πήρε τον ρόλο στο «The Crown» του Netflix