MEDIA

Σασμός Spoiler 18/10: Πλησιάζει ώρα της αποκάλυψης για τον Μαθιό - Έτοιμος να μιλήσει ο Μανόλης

Σασμός Spoiler 18/10: Πλησιάζει ώρα της αποκάλυψης για τον Μαθιό - Έτοιμος να μιλήσει ο Μανόλης

Σασμός: Συνταρακτικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha.

Κορυφώνονται οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στον «Σασμό». Η επιτυχημένη σειρά του Alpha έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να μπαίνει σε περιπέτειες καθώς εμφανίστηκε άνδρας που θέλει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, υποστηρίζοντας πως είναι ο γιος της πραγματικής «Καλλιόπης».

Σε κάθε περίπτωση, και αυτή η εβδομάδα θα είναι συνταρακτική, καθώς η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ φτάνει στα όρια της κατάρρευσης, την ώρα που η Στέλλα έχει εξαγριωθεί μαζί τους. Η μεγάλη στιγμή, όμως, θα φτάσει όταν ο Μανόλης θα αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να μιλήσει. Εκεί, ο Μαθιός θα φτάσει ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί ως ο δολοφόνος του Στεφανή…

Σασμός: Τρίτη 19 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 27

Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.

Σασμός: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 28

Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια... *Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!....

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

Σασμός: Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 29

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση.

Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της. Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση. Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

Η Σεμίνα γνωρίζεται με τον Πέτρο Βρουλάκη εντελώς τυχαία και ενώ στην αρχή φαίνεται πως θα είναι κι αυτή μια επιπόλαιη σχέση, όπως συνηθίζει να κάνει ο Πέτρος, καταλήγει να είναι ένας δυνατός και σημαντικός έρωτας. Όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα αφού και οι δύο έχουν «σκιές» του παρελθόντος να τους κυνηγούν…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μπακογιάννη: Θα δώσουμε αυτή τη μάχη, όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα δεν είναι μόνοι τους

Καιρός - Αρναούτογλου: Έρχονται καταιγίδες - Προσοχή στις περιοχές που πλημμύρισε ο «Μπάλλος» (vid)

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη