MEDIA

Σασμός Spoiler: Το νέο πρόσωπο και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της βεντέτας

Σασμός Spoiler: Το νέο πρόσωπο και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της βεντέτας

Σασμός: Το πώς άρχισε η βεντέτα μεταξύ των οικογενειών Βρουλάκη και Σταματάκη, που εμποδίζει τη σχέση Αστέρη και Αργυρώς, θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια με την έλευση ενός ακόμα χαρακτήρα!

Μετά την αποκάλυψη ότι η Αργυρώ είναι μαζί με τον Αστέρη, ο φόβος ότι θα πρέπει να βγει στην επιφάνεια ο λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να είναι μαζί, φουντώνει στον Σασμό.

Οσο κι αν Προσπαθούν και οι δυο τους να μάθουν, τόσο πιο Πολύ τα στόματα αυτών που ξέρουν κλείνουν ερμητικά. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ αποκάλυψε το τραγικό ένοχο μυστικό της βεντέτας των δύο οικογενειών.

Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες

Η Αργυρώ ζητά επίμονα από τη Μαρίνα και τη γιαγιά της απαντήσεις για το παρελθόν, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με κλειστά στόματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρη, καθώς η Καλλιόπη έχει πάρει όρκο σιωπής. Ο μόνος στον οποίο μιλά είναι ο παπα-Μιχάλης, ο οποίος όμως τυχαίνει να έχει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τη γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη την ακούει.

Την ίδια στιγμή θα δούμε να φτάνει στο χωριό και ο Αγγελος, ο οποίος έχει πάντα μαζί του μια φωτογραφία και με πολλή προσοχή αρχίζει να ψάχνει πράγματα για το παρελθόν του. Σε μια επίσκεψη στο ιατρείο του, η Καλλιόπη ανοίγει ένα κουτάκι που έχει πάνω στο γραφείο του ο Αγγελος και ανακαλύπτει ένα οικογενειακό κειμήλιο. Αμέσως καταλαβαίνει ότι ο Αγγελος είναι το παιδί της Ανθούλας και είναι ένας Σταματάκης. Η Καλλιόπη στη συνέχεια λέει στον Αγγελο ότι έχουν συγγένεια από την πλευρά του άντρα της του Βασίλη και πως και αυτός είναι ένας Σταματάκης και μάλιστα του υπόσχεται να πάρει μερίδιο από τη μεγάλη Περιουσία της οικογένειας.

Στο μεταξύ ο Αγγελος, σε μια τυχαία επίσκεψη στο καφενείο, βλέπει κρεμασμένη στον τοίχο τη φωτογραφία με τις τρεις κοπέλες που έχει και ο ίδιος. Μαθαίνει από την Αννα ότι στη φωτογραφία είναι η ίδια, η Ανθούλα και η Παναγιώτα, η μητέρα της Ασπας. Ταραγμένος επισκέπτεται την Ασπα και κατορθώνει να μάθει ότι η μάνα της δεν πήγε ποτέ στην Αθήνα. Για την Ανθούλα, όμως, δεν ξέρει ακόμα τίποτα…

Η βεντέτα και το μεγάλο μυστικό

Ο λόγος που ο Βασίλης Σταματάκης σκότωσε εν ψυχρώ τον Μάρκο Βρουλάκη ήταν λόγος τιμής. Και από εκεί άρχισε η βεντέτα, σκοτώνοντας στη συνέχεια τον Βασίλη στη φυλακή. Οπως θα δούμε, η γιαγιά Ειρήνη μην αντέχοντας πια, λέει στη Μαρίνα ότι δεν ήταν το χωράφι η αιτία που σκοτώσανε τον γιο της. Σε φλας μπακ θα δούμε μια παλιά ερωτική ιστορία που κατέληξε σε τραγωδία.

Πρόκειται για την Ανθούλα, η οποία ήταν ανιψιά του Βασίλη Σταματάκη. Η Ανθούλα αγάπησε τον Μάρκο, τον άντρα της Μαρίνας, και έμεινε έγκυος απ’ αυτόν. Αργότερα γέννησε ένα αγόρι, τον Αγγελο, αλλά η πίκρα, ο φόβος και η κατακραυγή του κόσμου αν μάθαιναν ότι έκανε ένα εξώγαμο με έναν παντρεμένο, την έφεραν στο σημείο να δώσει τέλος στη ζωή της. Ετσι ο Βασίλης Σταματάκης ανέλαβε να ξεπλύνει την ντροπή και την αυτοκτονία της ανιψιάς του.

Με… Σασμό στο τέλος της σειράς

Πολλά έχουν γραφτεί για το αν θα ολοκληρωθεί φέτος η σειρά. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, καθώς «ανοίγουν» πολλές παράλληλες ιστορίες. Πάντως, όσα στοιχεία κι αν προστεθούν, ο βασικός κορμός της σειράς δεν μπορεί να αλλάξει σε σχέση με το βιβλίο. Ετσι λοιπόν θα δούμε να γίνεται πραγματικότητα το «η αγάπη όλα τα νικάει». Η αγάπη των δύο παιδιών, του Αστέρη και την Αργυρώς, αλλά και μια ανιδιοτελής αγάπη που δεν λογαριάζει ζωή και θάνατο, θα γίνουν η αιτία να κλείσει αυτός ο κύκλος αίματος και να επέλθει ο «Σασμός».

Καυτή βραδιά για Μαρίνα και Αντώνη

Ο Αντώνης, πάντα ερωτευμένος με τη Μαρίνα, κάνει υπομονή μέχρι η Μαρίνα να αποφασίσει ότι και γι’ αυτήν υπήρξε κάποτε ο έρωτάς της. Πάντα όταν συναντιόντουσαν υπήρχε το ενδιαφέρον, αλλά η Μαρίνα έκανε πίσω. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν και ο έρωτάς τους, αυτός ο παλιός έρωτας, αναβιώνει. Ενα ραντεβού για φαγητό θα σταθεί η αφορμή να ζήσουν αυτό που ήθελαν και οι δύο χρόνια τώρα.

Η Μαρίνα θα αφεθεί στην αγκαλιά του Αντώνη και για πρώτη φορά στη ζωή τους θα ενώσουν τα κορμιά τους σε μια βραδιά έρωτα, γεμάτη τρυφερότητα, αλλά και πόνο μαζί με απελπισία. Μάλιστα να σας αποκαλύψουμε ότι για τη συγκεκριμένη σκηνή έχει γραφτεί ένα υπέροχο τραγούδι από τον Βασίλη Σκουλά. Γράφτηκε με βάση αυτόν τον έρωτα, μιλάει για υπομονή και αναμονή, για ένα δώρο που κάνει η ζωή, για μια αγάπη δυνατή που έφτασε στην ένωση.

Πηγή: epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Μαρτυρίες γειτόνων - «Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα» (vid)

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ξεσπάει η κόρη της 50χρονης κατηγορούμενης - «Δεν θέλω να την ξέρω»

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ