MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο στόχαστρο του Ακύλα και ο Δούκας αθωώνεται

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στο στόχαστρο του Ακύλα και ο Δούκας αθωώνεται

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και το ενδιαφέρον μεταφέρεται στα πεπραγμένα όλων των ηρώων και όχι μόνο στη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου!

Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων, είναι η αθώωση του Δούκα από το δικαστήριο, με τη βοήθεια φυσικά του Ακύλα Μεγαρίτη ο οποίος, όμως, θα βάλει στο… μάτι τον Κωνσταντή στα επόμενα επεισόδια.

Tην ώρα που ο Δούκας Σεβαστός κρίνεται αθώος από το δικαστήριο με τη βοήθεια του Ακύλα, ο Λάμπρος παραμένει στην εξορία. Ο Ζάχος προσπαθεί να βοηθήσει την Ελένη να συναντήσει τον Λάμπρο στη Λέρο, ενώ ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έχουν αρχίσει να κοντράρονται για το διαζύγιο. Η Ζωή συνεχίζει να συναντιέται με τον Κωνσταντή χωρίς να λογαριάσουν πως ο Ακύλας θα μάθει για την ερωτική τους σχέση. Τότε ο ισχυρός και ύπουλος άντρας, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, αρχίζει να σχεδιάζει πώς θα βγάλει από τη μέση τον εραστή της γυναίκας του.

Ο Μελέτης θα σώσει τον Κωνσταντή

O κλοιός γύρω από την Ελένη και τα όσα κάνει κρυφά φαίνεται να στενεύει. Η ίδια, προκειμένου να πάρει τα στοιχεία όλα εκείνα που χρειάζεται για να σώσει τον Λάμπρο και να ξεσκεπάσει τον Ακύλα, μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια, ενώ παράλληλα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ωστόσο ο Ζάχος για ακόμα μια φορά είναι εκεί για να την «ξελασπώσει», αλλά τόσο η Ελένη όσο και οι αδελφές της έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο του καθεστώτος. Ομως, μαζί με τη Σταμίρη και ο Λάμπρος θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο Κι αυτή τη φορά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα. Η ασφάλεια βρίσκεται ξανά στο σπίτι των τριών αδελφών και ο Κωνσταντής σπεύδει να τις σώσει.

Στη συνέχεια εκείνος φεύγει και στον δρόμο χάνει τις αισθήσεις του καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αρχίζει να επιδεινώνεται. Ο Μελέτης που περνάει τυχαία από το σημείο, τον βρίσκει στο έδαφος και σπεύδει να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δεν γνωρίζει το παραμικρό για το πρόβλημα υγείας του Κωνσταντή, και όταν ο γιατρός του λέει πως τα πράγματα είναι σοβαρά και πως κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να πεθάνει, συγκλονίζεται και επηρεάζεται. Οσο κι αν είναι θυμωμένος μαζί του, όσο κι αν οι σχέσεις τους έχουν χαλάσει, δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως θα τον χάσει από τη ζωή του!

Την ίδια ώρα η Πηνελόπη με τον Νικηφόρο ψάχνουν να βρουν τον αδελφό τους, αλλά μάταια. Αρχίζουν να ανησυχούν και τηλεφωνούν παντού προκειμένου να μάθουν πού βρίσκεται, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Από την άλλη ο Μελέτης ενημερώνει τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι σπεύδουν να πάνε να τον δουν και ανησυχούν πολύ για την κατάσταση της υγείας του, που δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη…

Πηγή: epeisodia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Μαρτυρίες γειτόνων - «Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα» (vid)

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ξεσπάει η κόρη της 50χρονης κατηγορούμενης - «Δεν θέλω να την ξέρω»

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ