MEDIA

Θοδωρής Φέρρης: Ο χωρισμός που τον «έριξε στα πατώματα» και η επική αντίδραση της μητέρας του

Θοδωρής Φέρρης
Ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης θυμήθηκε τον πόνο από έναν χωρισμό και αποκάλυψε την αντίδραση της μητέρας του
ΑΝΤ1

Ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης θυμήθηκε τον πόνο από έναν χωρισμό και αποκάλυψε την αντίδραση της μητέρας του

Για την επιστροφή τους στις πίστες, το γούρικο ρούχο που δεν αποχωριζόταν για τρία χρόνια αλλά και τον έρωτα που τον «έριξε στα πατώματα» μίλησε ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως αποκάλυψε αρχικά «δεν με ενδιαφέρουν τα μαλλιά και τα ρούχα και με τις πιτζάμες να βγω σε ένα παγκάκι θα το έκανα. Φορούσα για τρία χρόνια στην πίστα το ίδιο μπλουζάκι. Ήταν σαν γούρι και με βόλευε πάρα πολύ».

Μιλώντας για τα ερωτικά του ο Θοδωρής Φέρρης θυμήθηκε όσα είχε βιώσει μετά από έναν χωρισμό του σε ηλικία 20 ετών. «Ήμουν στα πατώματα, έκλαιγα, χάλια, ζούσα το δράμα μου. Έλεγα στη μητέρα μου ότι θα πεθάνω που χώρισα και εκείνη μου έλεγε “τέλεια, πολύ καλά, τώρα η φωνή σου θα γίνει τέλεια για να τραγουδάς τα ερωτικά” και ότι το χρειαζόμουν αυτό για να γίνω ολοκληρωμένος. Είχε δίκιο» είπε ο τραγουδιστής στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του και με αφορμή την επιστροφή στο Romeo και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Λιόλιου, ο Θοδωρής Φέρρης αποκάλυψε ότι έχει τραγουδήσει ακόμα και για δύο άτομα σε σπίτι, μαζί με όλη του την ορχήστρα λέγοντας ότι «μάλλον ήταν πρόταση γάμου, αλλά δεν έμαθα ποτέ. Δουλειά μου ήταν να τραγουδήσω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Παραλίγο ξύλο στο «Bachelor»! Βρισιές και «ντου» μετά το «πουτ…» που είπε η μια παίκτρια στην άλλη

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε